Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Najsexi muž roku 2023 je známy! Má 57 rokov, šediny a za lekára by ho chcela každá žena

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Súhlasíte? Magazín People pravidelne každý rok vyhlasuje, ktorý slávny chlap sa stal Najsexi mužom sveta. Aktuálne sa z tohto titulu môže radovať slávny herec, ktorý sa do sŕdc fanyniek vryl ako predstaviteľ seriálového doktora.

Je ním charizmatický herec Patrick Dempsey, ktorý sa preslávil účinkovaním v obľúbenom seriáli Klinika Grace. „Som šťastný, že sa to deje v tomto momente môjho života. Je pekné dostať uznanie a nakopne to trošku moje ego, ale dáva mi to priestor k tomu, aby som to využil na niečo pozitívne,” uviedol pre People na margo tohto ocenenia. 

Patrick Dempsey
Zobraziť galériu (3)
Patrick Dempsey  (Zdroj: ABC)

Patrick Dempsey
Zobraziť galériu (3)
Patrick Dempsey  (Zdroj: ABC)

Najsexi muž sveta narážal na centrum, ktoré nedávno založil na počesť svojej matky. Zariadenie sa zameriava na pacientov trpiacich onkologickým ochorením a ich blízkych. 

Kariéra, šarm a dobré srdce nie sú to jediné, čím sa Dempsey môže pochváliť. S manželkou Jillin majú krásnu rodinu - dcéru Talulu (21) a 16-ročné dvojičky Sullivan a Darbyho. Ako na margo titulu dodal, deti si ho teraz kvôli tomu budú doberať. 

A ako reagoval on sám, keď sa o tom dozvedel? „Bol som úplne v šoku. A potom som sa začal smiať a myslel som si, že je to vtip,” priznal. 

 

 

Viac o téme: Patrick DempseyNajsexi muž 2023
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu