Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Šokujúca SMRŤ Matthewa Perryho (†54): V jeho dome našli viacero liekov na predpis!

Matthew Perry Zobraziť galériu (2)
Matthew Perry (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Informácia o smrti herca Matthewa Perryho (†54) zasiahla fanúšikov po celom svete. Seriálový Chandler zomrel v sobotu doma vo svojej vírivke, kde ho už bez známok života našiel jeho asistent. Čo bolo príčinou jeho náhleho skonu, určí pitva. V dome sa však našlo viacero liekov na predpis!

Matthew Perry nedávno otvorene prehovoril o svojich démonoch, s ktorými v minulosti bojoval. Okrem alkoholu to bola závislosť aj od rôznych liekov. Ako sám priznal, počas svojho života utratil za návykové látky zhruba 9 miliónov dolárov a na odvykačke bol celkovo 15-krát. V súčasnosti však žil relatívne pokojným životom a túžil po rodine. 

V dome, ktorý si kúpil len v máji tohto roka, však napokon našiel svoju smrť. Jeho asistent, ktorého podľa správy poslal po nový iPhone a dioptrické okuliare, ho po približne dvoch hodinách našiel vo vírivke už bez známok života. Čo bolo príčinou jeho úmrtia, určí až pitva. Výsledky sa však verejnosť môže dozvedieť až o niekoľko mesiacov. 

V dome Matthewa Perryho sa našlo viacero liekov na predpis, uviedli v nedeľu pre TMZ zdroje činné v trestnom konaní. No zdôraznili tiež, že v priestoroch sa nenachádzali žiadne nelegálne drogy. „Úrady v dome našli antidepresíva, lieky proti úzkosti a liek na CHOCHP,“ informoval portál. CHOCHP je skratka pre chronickú obštrukčnú chorobu pľúc. 

Šokujúca SMRŤ Matthewa Perryho
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia.sk)

Viac o téme: Matthew Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu