Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Známy herec si poriadne zavaril: Počas konfliktu napadol ženu... Skončil vo väzení!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Poriadne si zavaril. Britský herec Sam Underwood (36) mal začiatkom tohto mesiaca ostrý konflikt so ženou, na ktorú vraj dokonca fyzicky zaútočil. Na miesto činu bola privolaná polícia, ktorá umelca zatkla a celý prípad už má v rukách súd.

Sam Underwood sa počas svojej kariéry preslávil vo viacerých známych počinoch. Objavil sa napríklad vo filmoch Hello Again či The Drummer alebo v seriáli Fear the Walking Dead, ktorý je zrejme najväčším projektom, v ktorom si zahral.

Počas včerajšieho dňa však na verejnosť prenikli správy o tom, že tento herec má problémy so zákonom. Magazín TMZ totiž informoval, že mal vo svojom byte konflikt so ženou, ktorú údajne fyzicky napadol. 

Sam Underwood
Zobraziť galériu (3)
Sam Underwood  (Zdroj: AMC / Richard Foreman)

Kto bola táto žena a aký mala s Underwoodom vzťah, však zatiaľ nie je známe. Po príchode polície však mala na svojom tele viditeľné rany po napadnutí, ktoré si našťastie nevyžiadali prevoz do nemocnie. Prevoz však zažil umelec, ktorý putoval priamo do cely.

Tam strávil takmer 10 hodín a celý prípad sa dostal do rúk súdu, ktorý bude zvažovať, či bude Underwood obvinený z trestného činu. Ten však svoju vinu odmieta a svojmu právnikovi mal poskytnúť dôkazy v podobe fotografií a videí, ktoré vraj dokazujú jeho nevinu. Počas tohto týždňa by mali byť odovzdané súdu. 

Sam Underwood
Zobraziť galériu (3)
Sam Underwood  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Sam Underwood
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu