Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Údajný VRAH hviezdneho Tupaca (†25): Policajtom sa VYSMIEVAL... Doplatil na vlastnú hlúposť!

Tupac Shakur Zobraziť galériu (6)
Tupac Shakur (Zdroj: profimedia.sk)

LAS VEGAS - Minulý týždeň po dlhých 27 rokoch od vraždy rapera Tupaca Shakura (†25) z nej obvinili istého Duanea Davisa (60). Ten sa vraj účasťou na prípade sám chválil a vysmieval sa policajtom, že mu nemôžu nič. Doplatil napokon na vlastnú hlúposť!

Duane "Keefe D" Davis bol minulý týždeň po dlhých 27 rokoch obvinený z vraždy rapera Tupaca Shakura. Podľa prokurátora Marca DiGiacoma mal práve on nariadiť jeho smrť. Keefe sa pritom nikdy netajil tým, že bol pri vražde hviezdneho rapera, doteraz sa však verilo, že bol iba svedkom.

 

Aktuálne však v prípade nastal obrovský zlom. A môže za to paradoxne samotný Davis. Celé roky sa totiž chválil tým, že práve on poskytol zbraň, ktorá bola použitá pri streľbe z auta. Dokonca si chcel na vražde rozbehnúť biznis - ako vodič limuzíny chcel organizovať výlety po Las Vegas a platiacim zákazníkom rozprávať detaily o osudnej noci. 

Údajný VRAH hviezdneho Tupaca
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Keefe D sa navyše otvorene vysmieval policajtom a prakticky sa chválil svojou úlohou pri smrti Tupaca, pretože veril, že spravodlivosť ho nikdy nedoženie. „Dve desaťročia po zabití mal pocit, že polícia proti nemu nikdy nezasiahne,“ povedal zdroj pre US Sun vraj bol presvedčený, že polícia neurobí nič. Tvedil tiež, že má „dlhodobú dohodu," ktorá ho "chráni pred trestným stíhaním."

No to sa poriadne prerátal. „Keefeho hlúpy postoj ho dostal do problémov a jeho neznalosť práva ho môže stáť slobodu,“ pokračoval zdroj. „Polícia v Las Vegas sa o prípad Tupaca mnoho rokov nezaujímala, pretože si myslela, že nemôže nájsť dostatok presvedčivých dôkazov, aby sa mohla pohnúť vpred,“ dodal zdroj. No napokon Keefove vlastné chvály a komentáre viedli k tomu, že sa polícia opäť zmobilizovala. 

Údajný VRAH hviezdneho Tupaca
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Tupac ShakurDuane Davis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu