Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

VÁŽNE ZDRAVOTNÉ PROBLÉMY slávneho speváka: Zrušil všetky koncerty!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR)

LOS ANGELES - Fanúšikovia amerického speváka Brucea Springsteena (74) zostali poriadne sklamaní. Hudobník totiž oznámil, že jeho zdravotný stav mu nedovoľuje dokončiť posledné koncerty jeho tohtoročného turné. Všetky vystúpenia, ktoré mal naplánované, tak musel presunúť.

Začiatkom tohto roka musel Bruce Springsteen kvôli zdravotným problémom zrušiť viacero koncertov. Rovnakú správu svojim fanúšikom oznámil aj počas včerajšieho dňa a dal jasne najavo, že do konca roka sa už na žiadnom koncerte neobjaví. 

Bruce Springsteen
Zobraziť galériu (2)
Bruce Springsteen  (Zdroj: SITA)

Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram totiž napísal, že už dlhšiu dobu bojuje s peptickou vredovou chorobou. Kvôli tomu musel vyhľadať pomoc lekárov, ktorí mu odporučili, aby sa do konca roka sústredil na svoje zdravie. Spevák tieto rady nakoniec poslúchol a fanúšikom všetko vysvetlil.

„Bruce Springsteen počas posledných týždňov pokračoval v zotavovaní z peptickej vredovej choroby. V jeho liečbe bude na radu lekárov pokračovať až do konca tohto roka. Kvôli opatrnosti sme počúvli rady lekárov a všetky zostávajúce koncerty v roku 2023 sme presunuli na rok 2024," napísal jeho tím.

„Chcem sa poďakovať všetkým mojím priateľom a fanúšikom za priania, povzbudzujúce slová a podporu, ktorú mi posielate. Som v poriadku a neviem sa dočkať budúceho roka, kedy vás všetkých uvidím," doplnil samotný Springsteen.

 

Viac o téme: Bruce Springsteen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu