Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

VEĽKÁ RADOSŤ slávneho herca (55): Partnerka (31) mu porodila dcérku a dali jej meno... Len to neprekladajte!

 Liev Schreiber a Taylor Neisen Zobraziť galériu (3)
Liev Schreiber a Taylor Neisen (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Tešia sa zo svojho prvého spoločného potomka. Americký herec, režisér a producent Liev Schreiber (55) a jeho partnerka Taylor Neisen (31) prežívali v posledných mesiacoch krásne obdobie. To vyvrcholilo narodením dcérky, ktorej dali meno Hazel Bee, o čom informoval samotný Schreiber na sociálnych sieťach.

Liev Schreiber tvoril dlhých 11 rokov pár so svojou hereckou kolegyňou Naomi Watts. Počas ich vzťahu sa im narodili dve deti - Sasha (16) a Kai (14). V roku 2016 však šokovali verejnosť, keď oznámili, že sa rozvádzajú.

O rok neskôr sa začalo v médiách špekulovať o tom, že známy herec je opäť zamilovaný. Novou ženou po jeho boku bola modelka Taylor Neisen, s ktorou tvorí pár až dodnes. Počas tohto roka navyše oznámili, že očakávajú ich prvého spoločného potomka.

Liev Schreiber, Taylor Neisen
Zobraziť galériu (3)
Liev Schreiber, Taylor Neisen  (Zdroj: Profimedia)

Ten sa nakoniec narodil 27. augusta a dvojica sa teší z dcérky, ktorej dali meno Hazel Bee (v preklade Lieska Včela, pozn. red). O tejto radostnej novinke informoval samotný Schreiber na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, kde zazdieľal aj dve milé fotografie svojho malého pokladu.

„Som veľmi šťastný z toho, že je Hazel Bee konečne tu. Na svet prišla ráno 27. augusta a od tohto momentu je to ako sen. Mamička aj malá sú zdravé a šťastné. Ďakujeme všetkým za vašu lásku a podporu," napísal dojatý herec.

 

Viac o téme: Liev SchreiberTaylor Neisen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu