Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

ŠOKUJÚCE PRIZNANIE Robbieho Williamsa: Počas koncertu si chcel len prdnúť, ale... Áno, stalo sa presne TO!

Robbie Williams Zobraziť galériu (2)
Robbie Williams (Zdroj: SITA/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

LONDÝN - Prehovoril o jednom z najhorších momentov svojej kariéry. Britský spevák Robbie Williams (49) je známy svojou otvorenosťou, ktorú prezentoval aj v jednom zo svojich posledných príspevkov na sociálnych sieťach. Tam totiž opísal, že počas jedného z koncertov sa ocitol v extrémne trápnej situácii.

Kariéru slávneho speváka odštartovalo pôsobenie v chlapčenskej skupine Take That, z ktorej nakoniec odišiel a rozbehol svoju mimoriadne úspešnú sólovú kariéru. Aj napriek tomu sa však po čase k tejto kapele vrátil. Pred pár dňami si na toto obdobie zaspomínal a pridal aj šokujúce priznanie. 

Robbie Williams
Zobraziť galériu (2)
Robbie Williams  (Zdroj: SITA/Ian West/PA via AP)

Williams totiž na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnil spomienky na to, ako dopadol koncert v roku 2011, ktorý sa odohral v Amsterdame. K svojim fanúšikom bol ako vždy úprimný a na rovinu im povedal, čo sa mu stalo.

„Mal som otravu jedlom a už sme zrušili koncert v Dánsku. Stále som sa však cítil zle a o pár dní sme mali hrať v Amsterdame. Počas koncertu som si chcel uľaviť, avšak pri tom to neskončilo. Keďže som však profesionál, tak som zachoval pokoj a predviedol som svoje vystúpenie," opísal spevák, ktorý tak vystupoval s "nákladom" v nohaviciach. 

Návrat Williamsa ku kapele, ktorá ho preslávila, však netrval príliš dlho. Ošiaľ, ktorý nastal v roku 2010 po ich spojení, skončil hneď nasledujúci rok. Skupina sa totiž rozhodla dať si pauzu. Slávny spevák sa tak vrátil k sólovej kariére, počas ktorej svojim fanúšikom doprial viacero albumov a úspešných piesní.

Viac o téme: Robbie Williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu