Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Robbie Williams naštval susedov: Tí mu vyhlásili otvorenú vojnu!

Robbie Williams Zobraziť galériu (2)
Robbie Williams (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Pre niektorých ľudí by bolo bývanie vedľa svetoznámeho hudobníka splneným snom. Pre susedov Robbieho Williamsa (49) je však tento spevák tŕňom v oku a mestská rada rieši jeden podnet za druhým. Problémom sa stali stromy na pozemku Williamsa, ktoré chce populárna hviezda vyrúbať.

Robbie Williams sa nedávno rozhodol vyrúbať viacero stromov, ktoré rástli na jeho pozemku. To sa však nepáči viacerým jeho susedom, ktorý namietajú, že jeho konanie nie je správne a že prírodu treba chrániť.

Robbie Williams
Zobraziť galériu (2)
Robbie Williams  (Zdroj: SITA/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Slávny spevák však argumentuje tým, že stromy sa stali nebezpečné. Spolu so žiadosťou doručil rade aj odborný posudok, v ktorom sa podľa denníku The Sun píše, že strom, ktorý prekáža Williamsovi, môže kedykoľvek spadnúť.

Stromy umelca však zároveň spadajú pod nariadenie, ktoré má napomáhať k ich zachovaniu. Práve týmto argumentujú aj jeho susedia, ktorý sa tak dostali s Williamsom do ostrého sporu, ktorý v najbližších týždňoch vyrieši až mestská rada.

„Dobrý deň, veľmi dôrazne by som chcel namietať voči tejto žiadosti. Pán Williams už dostal povolenie na výrub niekoľkých stromov na jeho pozemku a teraz chce vyrúbať ďalší. Koľko stromov chce ešte zničiť? Stromy sú naši priatelia, nie naopak. Musíme ich milovať a nie ich ničiť," napísal jeden z rozzúrených susedov.

Viac o téme: Robbie Williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu