Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Slávnej kráske budú všetky závidieť: Zbalila sexi svalnáča z EROTICKÉHO filmu!

Anitta Zobraziť galériu (3)
Anitta

MYKONOS - Fúha, na tohto si brúsili zuby viaceré! Brazílska speváčka Anitta (30) aktuálne žije sen mnohých žien. Podarilo sa jej totiž zbaliť sexi svalnáča z celosvetovo úspešného erotického filmu 365 dní: Ten deň, Simonea Susinnu (29). Dvojicu zachytili paparazzi pri intímnostiach na pláži na gréckom ostrove Mykonos. No napokon sa spoločnými zábermi pochválili aj sami!

Erotický triler 365 dní podľa románu poľskej spisovateľky Blanky Lipińskej pobláznil v roku 2020 celý svet. A minulý rok tvorcovia prišli s jeho pokračovaním s názvom 365 dní: Ten deň. Práve v tejto snímke si okrem Michelea Morronea zahral aj taliansky herec a model Simone Susinna. No a rovnako ako prvý zmienený, aj ten druhý očaril ženy po celom svete. 

Simone Susinna vo filme 365 dní: Ten deň.
Zobraziť galériu (3)
Simone Susinna vo filme 365 dní: Ten deň.  (Zdroj: Netflix)

Ich sen však aktuálne žije brazílska popová hviezda Anitta. Práve jej sa totiž sexi svalnáča podarilo zbaliť. Dvojicu aktuálne paparazzi načapali na dovolenke na gréckom ostrove Mykonos. A že sú do seba zamilovaní až po uši, muselo byť jasné všetkým naokolo. Dvojica sa od seba nepohla ani na krok a fešák svoju lásku nežne hľadkal či bozkával na bruško.

Dvojica si napokon spoločné fotky zverejnila aj na sociálnej sieti Instagram. Pozrite, ako im to spolu pristane!

Viac o téme: AnittaSimone Susinna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu