Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mega ŠKANDÁL hviezdnej speváčky: Svoje tanečnice vraj nútila k "SEXU" s banánom!

Speváčka Lizzo sa k tohto obvinenia len tak nespamätá. Zobraziť galériu (3)
Speváčka Lizzo sa k tohto obvinenia len tak nespamätá. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Slávna americká speváčka a raperka Melissa Viviane Jefferson (35), známa pod prezývkou Lizzo, čelí obrovskému škandálu. Tri jej tanečnice ju totiž obvinili zo sexuálneho obťažovania. Nútila ich vraj k predvádzaniu sexu s banánom či dotýkať sa nahých tanečníc v striptízovom bare. Prípad už rieši súd!

35-ročná držiteľka niekoľkých ocenení Grammy, speváčka a raperka Lizzo, neprežíva práve najlepšie obodbie. Tri jej bývalé tanečnice ju totiž v týchto dňoch obvinili zo sexuálneho obťažovania a vytvárania nepriateľského pracovného prostredia. Prípadom sa zaoberá Najvyšší súd v Los Angeles.

 

Trojica žien v zložení Arianna Davis, Crystal Williams a Noelle Rodrigues napríklad tvrdí, že komentovala ich váhu či ich nútila, aby sa dotýkali nahých tanečníc v striptízovom klube v Amsterdame. Vraj ich do spomínaných barov pozývala bez toho, aby im oznámila, o aký typ podniku ide. 

Mega ŠKANDÁL hviezdnej speváčky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Navyše ich mala podporovať v tom, aby sa chytali vibrátora práve vytiahnutého z vagíny účinkujúcej, predvádzali sex s banánom či jedli banány trčiace z intímnych miest účinkujúcej. Okrem speváčky je obvinená aj jej tanečná kapitánka Shirlene Quigley, konkrétne Lizzo má na krku následujúce obvinenia: obvinenie z diskriminácie na základe zdravotného postihnutia, vytvárania nepriateľského pracovného prostredia, sexuálneho obťažovania a neschopnosti zastaviť uvedené problémy. 

„Žalobcovia boli zdesení tým, ako málo si Lizzo vážila telesnú autonómiu svojich zamestnancov a ľudí okolo nej, najmä v prítomnosti mnohých ľudí, ktorých zamestnávala,“ uvádza sa v žalobe. Samotná speváčka sa k obvineniam zatiaľ verejne nevyjadrila.

Mega ŠKANDÁL hviezdnej speváčky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Lizzo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu