Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Russell Crowe zdrvený smrťou Sinéad O’Connor (†56): Prehovoril o ich POSLEDNOM STRETNUTÍ!

Russell Crowe
Russell Crowe (Zdroj: SITA)

DUBLIN - Od včerajšieho dňa sa so Sinéad O’Connor (†56) lúčia desiatky známych osobností. Jednou z nich je aj hviezdny herec Russell Crowe (59). Ten prostredníctvom sociálnych sietí opísal svoje posledné stretnutie s ikonickou speváčkou a prezradil tiež, ako veľmi si ju vážil.

Hudobný svet sa spamätáva z veľmi smutných správ. Vo veku 56 rokov zomrela jedna z najslávnejších speváčok 90-tych rokov Sinéad O’Connor, ktorá sa preslávila hitom Nothing Compares 2 U.

Počas uplynulých hodín si O’Connor pripomína viacero jej slávnych kolegov a priateľov. Jedným z nich je napríklad herec Russell Crowe, ktorý prostredníctvom sociálnych sietí opísal svoje posledné stretnutie s ňou.

„Pod svetlom pouličných lámp som stretol Sinéad. Pozrela sa mi do očí a s odzbrojujúcou mäkkosťou ma pozdravila. Išla s nami k stolu a objednala si horúci čaj. V úprimnom rozhovore sme riešili horúčavy v Dubline, miestnu politiku a politiku v USA. Rozprávali sme sa o problémoch domorodcov vo svete, ale najmä v Austrálii, o jej vrúcnych spomienkach na Nový Zéland, viere, hudbe a o jej bratovi," napísal herec.

„Mal som výnimočnú príležitosť povedať jej, že je moja hrdinka. Keď dopila druhú šálku tak vstala, všetkých nás objala a odkráčala do hmly miestnych ulíc. My sme tam zostali sedieť a rôznym spôsobom sme vyjadrovali to isté. Aká bola neuveriteľná žena. Dúfam, že tvoje srdce našlo mier Sinéad," uzavrel Crowe.

K prípadu sa už vyjadrila aj polícia, ktorá dnes vydala prvé oficiálne stanovisko. „Polícia bola privolaná v stredu 26. júla o 11:18 k žene, ktorá nereagovala na jej adrese. Žena bola následne prehlásená za mŕtvu a boli informovaní jej blízki. Jej smrť sa nepovažuje za podozrivú," napísala polícia. Telo O’Connor našli v jej dome v Londýne.

Viac o téme: Russell CroweSinéad O’Connor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu