Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pikantné FOTO slávnej sexbomby: Trčiace bradavky a... Ženy zvažujú zmenu orientácie!

Megan Fox Zobraziť galériu (6)
Megan Fox (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Pri pohľade na ňu je hotový hádam každý! Niet pochýb, že Megan Fox (37) právom patrí medzi najsexi ženy sveta. Ona sama síce o svojom tele pochybuje, ale verejnosť sa zhoduje, že je jednoducho dokonalé. Najnovšie zábery sú toho tiež dôkazom.

Modelka a herečka Megan Fox nikdy nepatrila medzi hanblivky. V spoločnosti sa pravidelne objavuje v provokatívnych outfitoch a zmyselnosť z nej priam srší aj keď chce v uliciach splynúť s davom. Keď nedávno priznala, že ona sama o svojom tele bežne pochybuje, mnohí neverili vlastným ušiam a očiam. 

Trojnásobná mamička sa totiž môže pochváliť priam výstavnou figúrou zaoblenou presne na tých správnych miestach. V uplynulých dňoch zverejňovala na svojom profile na sociálnej sieti Instagram poriadne provokatívne zábery, ktoré to len dokazujú. Megan sa totiž rozhodne má čím pochváliť!

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Slávna kráska má viac ako 21 miliónov followerov, ktorí na jej adresu nešetria slovami nadšenia. A veru, niektoré z komentárov stoja za zmienku. „Ty si hotová bohyňa! Asi kvôli tebe zmením svoju sexuálnu orientáciu,” znie jedna z reakcií od fanúšičky. „Takto vyzerá dokonalosť. Nepoznám ženu, ktorá by bola viac sexi,” pridala sa ďalšia. 

Megan Fox
Zobraziť galériu (6)
Megan Fox  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Megan Fox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu