Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Herečka (82) z Harryho Pottera šokuje: Nahá pred objektívom!

Miriam Margolyes hviezdila aj vo filmovej sérii Harry Potter Zobraziť galériu (2)
Miriam Margolyes hviezdila aj vo filmovej sérii Harry Potter (Zdroj: 2002 Warner Bros)

LONDÝN - Ostych išiel bokom! Aktuálne vydanie magazínu British Vogue je poriadne šokujúce. Hlavnou hviezdou tohto čísla je herečka Miriam Margolyes (82), známa aj zo ságy Harry Potter. Tá poriadne prekvapila, keď pred objektívom pózovala s nahými prsiami.

Pýcha a radosť! V takomto duchu sa nesie nové číslo britského vydania prestížneho magazínu Vogue. Priestor v ňom dostala aj herečka Miriam Margolyes. Tá svoj "coming out", že je lesbička, uskutočnila už v roku 1966, keď to v Británii bolo ešte nelegálne. „Nikdy som sa za to nehanbila. Vždy som vedela, že nie som žiadna kriminálnička,” uviedla na margo toho v priloženom rozhovore. 

Herečka si pózovanie pred objektívom celkom užívala a počas fotenia vznikol aj pomerne šokujúci záber. Pózuje na ňom akoby nahá a prsia jej strategicky zakrývajú sladké dobroty. „Neznášam svoje telo, veľké prsia, ovisnuté brucho a trošku krivé nohy. To ma neohromuje. Páči sa mi ale moja tvár. Myslím si, že pôsobí tak láskavo, otvorene a je usmievavá,” okomentovala bez príkras svoj zovňajšok. 

Slávna herečka zároveň počas rozhovoru prezradila, že v blízkej dobe podstúpi operáciu srdca. V súvislosti s tým neskrýva svoje obavy. „Keď je človek mladý, je to iné. Zaujíma vás len to, kedy si zasexujete. Ja teraz dosť premýšľam práve o smrti,” poznamenala herečka s humorom sebe vlastným.

Viac o téme: Miriam Margolyes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu