Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Šoky z červeného koberca: Rozopli sako a... Jedna ukázala bruško, druhá celé prsia!

Uzo Aduba a Lupita Nyong'o Zobraziť galériu (8)
Uzo Aduba a Lupita Nyong'o (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Nešlo ich prehliadnuť! V nedeľu večer sa konalo slávnostné odovzdávanie prestížnych cien Tony Awards. Ako býva zvykom, pozornosť pútali nielen ocenené hviezdy, ale aj iní prítomní hostia. Tentokrát napríklad herečka Uzo Aduba (42), ktorá nosí pod srdcom svoje prvé dieťatko, či oscarová Lupita Nyong'o (40), ktorá bez hanby pretŕčala svoje prsia.

Americká herečka Uzo Aduba patrí medzi celebrity, ktoré si svoje súkromie dosť strážia. Dôkazom je aj to, že svadbu s Robertom Sweetingom sa jej podarilo tajiť pekných pár mesiacov. Až v septembri 2021 vlastne vyšlo najavo, že v roku 2020 si spomínaná dvojica povedala svoje "áno". 

Nuž, a v týchto dňoch herečka prekvapila opäť. Keď v nedeľu zavítala na odovzdávanie cien Tony Awards, počas pózovania prítomným fotografom si hrdo hladkala tehotenské bruško. 

Uzo Aduba
Zobraziť galériu (8)
Uzo Aduba  (Zdroj: SITA)

O pár hodín neskôr komentovala túto novinku aj na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. „Aké požehnanie. Môj manžel Robert a ja sme tak šťastní, že vstupujeme do novej kapitoly ako rodičia. Som taká nadšená! Budem mamou. Pozrite sa, čo Boh urobil,” napísala okrem iného k svojmu príspevku budúca mamička. 

Uzo nebola jediná, kto na seba na odovzdávaní cien Tony Awards strhával pozornosť. Jej o dva roky mladšia kolegyňa Lupita Nyong'o totiž výberom outfitu musela vyraziť dych každému. Pod čiernym sakom mala "oblečený" akýsi plát, ktorý bol odliatkom jej vlastného hrudníka. Autorom tohto netradičného kúsku je pakistánska umelkyňa a návrhárka Misha Japanwala a niet pochýb, že oscarová herečka na podujatí predviedla tú najodvážnejšiu kreáciu. 

Lupita Nyong'o
Zobraziť galériu (8)
Lupita Nyong'o  (Zdroj: SITA)

Lupita Nyong'o
Zobraziť galériu (8)
Lupita Nyong'o  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lupita Nyong'oUzo AdubaTony Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu