Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Monica Bellucci je idolom ženskej krásy: Aha, dcéra (18) je jej mladšou KÓPIOU!

Monica Bellucci Zobraziť galériu (4)
Monica Bellucci (Zdroj: SITA, Profimedia, Archív M.B.)

RÍM - Rovnako neodolateľná! Monica Bellucci (58) je považovaná za jednu z najkrajších žien sveta. A rovnakým pôvabom ako ona, oplýva aj jej 18-ročná dcéra Deva Cassel. Niet divu, že je žiadanou modelkou. Veď pozrite, je mladšou kópiou svojej slávnej mamy!

Talianska modelka a herečka Monica Bellucci a francúzsky herec Vincent Cassel boli manželmi v rokoch 1999 až 2013. Z ich vzťahu vzišli dve dcéry - 13-ročná Léonie a o 5 rokov staršia Deva. No a práve tá púta v šoubiznise čoraz viac pozornosti. Je totiž vyhľadávanou modelkou, ktorú do svojich kampaní obsadzujú luxusné značky ako D&G. 

Niet divu, veď krásna tmavovláska je doslova mladšou kópiou svojej slávnej mamy. Všetko to, kvôli čomu bola Monica Bellucci celé roky považovaná za jednu z najkrajších žien sveta, totiž jej dcéra má. Krásne vlasy, uhrančivý pohľad, aj plné pery. Dôkazom sú zábery, ktoré sa podarilo zachytiť talianskym paparazzom. 

V týchto dňoch totiž Deva v Ríme pri Fontáne di Trevi pózovala pre už spomínaný módny dom Dolce & Gabanna. Oblečená bola v čiernych čipkovaných šatách, spod ktorých jej presvitala spodná bielizeň a hoci celodenné fotenie na priamom slnku určite nebolo príjemné, ona ho zvládala ako pravá profesionálka. Veď pozrite sami! 

Deva Cassel je rovnako krásna, ako jej mama.
Zobraziť galériu (4)
Deva Cassel je rovnako krásna, ako jej mama.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Monica BellucciDeva Cassel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu