Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávna speváčka na ceste do fitka: Hele, hele… BRADAVKY a SVALY jej presvitajú aj cez overal!

Rita Ora Zobraziť galériu (2)
Rita Ora (Zdroj: SITA)

SYDNEY - Rita Ora (32) je nielen vynikajúcou britskou speváčkou, ale keby chcela, uspela by aj na súťaži bikini fitness. Na svojej figúre pravidelne maká, či je doma alebo na dovolenke. Aktuálne ju cestou na tréning nafotili paparazzi v austrálskom Sydney. A spod športového overalu jej presvitali nielen pevné svaly na bruchu, ale aj bradavky!

O tom, že speváčka Rita Ora našla v cvičení záľubu, svedčí jej postava. Nie je len štíhla, ale má vymakané svaly a na bruchu tehličky. Maká pravidelne, bez výhovoriek, či sa nachádza doma alebo pokojne na opačnom konci sveta. Aktuálne si popová diva užíva dovolenku v Sydney, no a práve tam ju vyfotili miestni paparazzi. 

Rita mala práve namierené do fitness centra. Oblečený mala veľký čierny kabát, ktorý síce pôsobil elegantne, no blondínka k nemu nakombinovala absolútne športový outfit. Jej tip-top postavičku obopínal tenučký overal, ktorý toho aj pomerne veľa odhalil. Okrem vyrysovaných svalov na brušku, jej spod neho presvitali aj bradavky. Pozrite!

Slávna speváčka na ceste
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Galéria: Rita Ora je sexi aj oblečená

Viac o téme: Rita Ora
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu