Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Festival v Cannes narušila ZAKRVAVENÁ žena: Vyviedla ju ochranka!

Zobraziť galériu (3)
"Zakrvavená" demonštrantka vtrhla na červený koberec. (Zdroj: Profimedia)

CANNES - Minulý rok na medzinárodnom filmovom festivale v Cannes vtrhla na červený koberec polonahá žena, ktorá chcela upozorniť na sexuálne násilie vo vojne na Ukrajine. A s podobným úmyslom vbehla istá demonštrantka na červený koberec aj tento rok. Mala na sebe róbu vo farbách ukrajinskej vlajky a... Celá bola od krvi!

Organizátori prestížneho filmového festivalu v Cannes majú ešte v čerstvej pamäti nahú ženu, ktorá minulý rok narušila podujatie vbehnutím na červený koberec. Svojím príchodom chcela upozorniť na sexuálne zneužívanie žien vo vojne na Ukrajine. Ktovie, či s podobným výstupom rátali aj tento rok...

No ani tentokrát nechýbal. Na červený koberec sa pred fotografov postavila žena v krásnej róbe ušitej vo farbách ukrajinskej vlajky. O tom, že tam nepatrí, nikto ani na sekundu nezapochyboval, presne totiž vedela, ako pred objektívmi pózovať. No stačila sekunda a všetko sa zmenilo.

Festival v Cannes narušila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Tmavovláska sa celá poliala umelou krvou. Zjavne aj ona chcela takýmto spôsobom vyjadriť solidaritu vojnou skúšanej Ukrajine. Veľa pozornosti jej však organizátori nedopriali. Okamžite sa na ňu vrhla ochranka a z červeného koberca ju vyviedla. 

Festival v Cannes narušila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Medzinárodný filmový festival v Cannes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu