Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexi DJ-ka opäť provokuje: Návštevníkom pláže ukázala svoju dokonalú postavu!

Chantel Jeffries Zobraziť galériu (7)
Chantel Jeffries (Zdroj: Profimedia)

MIAMI - Známu modelku a DJ-ku Chantel Jeffries (30) poznajú mnohí fanúšikovia aj vďaka jej sociálnym sieťam. Tam im pravidelne predvádza svoje sexi krivky, ktoré však najnovšie ukázala aj na pláži v Miami. Paparazzom sa ju podarilo nafotiť v modro-oranžových plavkách, v ktorý ohurovala miestnych návštevníkov.

Chantel Jeffries sa stala známa vďaka YouTube, kde jej kanál momentálne sleduje viac ako 1 milión sledujúcich. Okrem toho sa preslávila aj ako modelka a DJ-ka a obrovský úspech má aj na sociálnych sieťach. 

Vďaka ním sa stáva jej meno stále slávnejšie a len na jej profile na sociálnej sieti Instagram ju sleduje viac ako 5 miliónov ľudí. Už pri prvom pohľade na príspevky je však väčšine jasné, prečo je medzi svojimi fanúšikmi takto populárna.

Svojou krásou momentálne ohuruje aj návštevníkov pláži v Miami, kde dlhodobo žije. Na to si nedávno vybrala modro-oranžové miniplavky, v ktorých ukázala okrem svojej vypracovanej postavy aj istú dávku odvahy. Pri Jeffries si však už na podobné zábery jej fanúšikovia akosi zvykli.

Chantel Jeffries
Zobraziť galériu (7)
Chantel Jeffries  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Chantel Jeffries
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu