Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO z premiéry vás očarí: Morská panna vytrela zrak hejterom, dcérky slávneho rappera... Toto je sen každého dievčaťa!

Halle Bailey Zobraziť galériu (15)
Halle Bailey (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Jednoducho nádhera! Tak by sa dali komentovať outfity, v ktorých sa predviedli dámy na premiére filmu Malá morská víla. Priam neprehliadnuteľná bola predstaviteľka ústrednej postavy Halle Bailey (23), ktorá skutočne vyzerala ako z rozprávky. A veru, nielen ona!

Keď sa na YouTube objavil trailer k filmu Malá morská víla, medzi verejnosťou to rozpútala značné šialenstvo. Mnohým sa totiž nepáčilo, že predstaviteľka hlavnej hrdinky - Halle Bailey má snedú pleť a vyzerá úplne inak, než boli zvyknutí. 

V týchto dňoch sa v Los Angeles konala slávnostná premiéra tohto počinu a Halle Bailey vytrela zrak všetkým hejterom. Mladá herečka totiž mala na sebe nádherné šaty, v ktorých vyzerala jednoducho skvele. 

Halle Bailey
Zobraziť galériu (15)
Halle Bailey  (Zdroj: SITA)

A treba dodať, že nádherná bola nielen ona, ale aj všetky prítomné dámy. Ako z rozprávky vyzerala aj slávna modelka Heidi Klum, či speváčka Kelly Rowland.

Heidi Klum
Zobraziť galériu (15)
Heidi Klum  (Zdroj: SITA)

Značnú pozornosť na seba strhol aj rapper Offset. Ten mal na slávnostnom modrom koberci tú najkrajšiu spoločnosť. A to svoje dve dcérky, ktoré vyzerali úchvatne. Slávny tatko im tak zaručil nielen premiéru rozprávky, ale vďaka nádherným šatám a krásnym účesom sa mohli cítiť ako ozajstné princezné.

Spoločnými fotkami sa Offset pochválil aj na sociálnej sieti Instagram, kde fanúšikovia nešetrili slovami chvály. „Ty si otec roka! Je vidno, ako veľmi si to dievčatá užívajú. To muselo byť skvelé,” znejú vybrané komentáre. 

Offset s dcérami Kulture a Kalea
Zobraziť galériu (15)
Offset s dcérami Kulture a Kalea  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Malá morská vílaHalle Bailey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu