Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Slávna speváčka skončila v slzách: 10-ročnú snahu zničila hlúpa chyba!

Chloe Bailey Zobraziť galériu (3)
Chloe Bailey (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka Chloe Bailey (25) zažila nedávno poriadny šok. Už viac ako 10 rokov je totiž vegetariánkou. Avšak tento spôsob stravovania pred pár dňami nevedome porušila. Jej objednávku totiž poplietli a hudobníčka tak nechtiac zjedla mäso.

Chloe Bailey sa preslávila spoločne so svojou sestrou Halle vďaka ich zoskupeniu Chloe x Halle. Obom tento projekt priniesol celosvetovú slávu a okrem hudobného priemyslu sa presadili aj v tom hereckom. Halle sa dokonca podarilo získať hlavnú úlohu vo filme Malá morská víla.

Slávne sestry už viac ako 10 rokov nejedia mäso a otvorene o tomto svojom rozhodnutí hovoria. Počas minulého týždňa však svoje stravovacie návyky porušili, avšak neurobili tak dobrovoľne. Za všetko mohla chybná objednávka, ktorú si urobili v hoteli pred koncertom Beyoncé, na ktorý mali namierené.

O túto historku sa Chloe podelila so svojimi fanúšikmi prostredníctvom živého vysielania na sociálnej sieti Instagram. „Objednala som vegetariánske burgre. Sestra ho začala jesť a spýtala sa ma, či som si istá, že je vegetariánsky. Pozrela som sa na neho a bola som presvedčená, že naozaj je bez mäsa. Potom so ho začala jesť aj ja a zistila som, že na ňom naozaj nie je niečo v poriadku," povedala podľa Daily Mail Chloe.

„Po jednom súste som to vedela. Zavolala som hotelovej službe, či sme si objednali dobrý burger a oni mi povedali, že to nie je vegetariánsky. Okamžite som začala panikáriť. Halle sa na mne začala smiať, pretože som sa rozplakala. Ja som plakala a ona sa strašne smiala na tom, ako som vyvádzala," doplnila speváčka.

Chloe Bailey so sestrou Halle
Zobraziť galériu (3)
Chloe Bailey so sestrou Halle  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Chloe Bailey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu