Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Známy hudobník sa OBNAŽOVAL v lietadle: Za všetko môžu problémy s mentálnym zdravím!

Desiigner Zobraziť galériu (3)
Desiigner (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Kvôli psychickým problémom musel vyhľadať odbornú pomoc. Počas noci sa v médiách objavili informácie, že známy spevák a rapper Desiigner (25) sa počas letu z Ázie do USA na palube lietadla obnažoval. Na tieto správy zareagoval aj samotný umelec, ktorý prostredníctvom sociálnych sietí uviedol, že kvôli svojmu zdravotnému stavu vyhľadal pomoc.

Desiigner sa preslávil hlavne vďaka svojmu megahitu Panda, ktorý má na YouTube momentálne viac ako pol miliardy zhliadnutí. Aj keď jeho ďalšie počiny boli úspešné a získal si veľké množstvo fanúšikov, na podobný úspech doteraz čaká.

Desiigner
Zobraziť galériu (3)
Desiigner  (Zdroj: SITA)

Jeho hudobná kariéra však musí ísť v týchto dňoch bokom. Známy rapper totiž momentálne bojuje s psychickými problémami, ktoré vyvrcholili počas letu z Ázie do USA. Na palube lietadla sa mal totiž podľa informácii magazínu TMZ obnažovať.

K celej situácii sa vyjadril aj samotný hudobník. Ten na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnil krátky odkaz, v ktorom tvrdí, že ho jeho správanie mrzí a že kvôli jeho mentálnemu zdraviu ruší najbližšie koncerty.

„Počas posledných mesiacov som nebol v poriadku. Nevedel som, čo sa so mnou deje. Keď som bol za morom, musel som ísť do nemocnice, pretože moja myseľ nebola v poriadku. Dali mi nejaké lieky a išiel som na lietadlo. Hanbím sa za to, čom som tam spravil. Po príchode domov som dobrovoľne zamieril do liečebného zariadenia. Rovnako tak som zrušil všetky koncerty, ktoré som mal naplánované. Mentálne zdravie nie je sranda. Prosím modlite sa za mňa," napísal spevák.

Desiigner
Zobraziť galériu (3)
Desiigner  (Zdroj: Instagram Desiigner)

Viac o téme: Desiigner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu