Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Amanda Bynes zostáva na psychiatri: Desivé odhalenie a... Och, najhoršie narodeniny!

Amanda Bynes Zobraziť galériu (5)
Amanda Bynes (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Nevyzerá to s ňou dobre! Na topkách sme vás počas uplynulých dní informovali, že herečka Amanda Bynes (36), ktorá účinkovala v mnohých obľúbených tínedžerských filmoch, má vážne zdravotné ťažkosti. Kvôli psychickým problémom bola dokonca hospitalizovaná a vyzerá to tak, že na psychiatrii strávi aj svoje blížiace sa narodeniny.

Amanda Bynes mala za sebou účinkovanie v mnohých vydarených počinoch a pred sebou ešte veľmi sľubnú kariéru. Slávu však nezvládla a objavili sa u nej viaceré psychické problémy. Istý čas bola jej opatrovníkom jej matka a po rokoch problémov to pôsobilo dojmom, že niekdajšia herečka je na najlepšej ceste žiť opäť normálny život. Zamilovala sa, prišli zásnuby a...

Amanda Bynes
Zobraziť galériu (5)
Amanda Bynes  (Zdroj: Warner Bros.)

V uplynulých dňoch však prišiel ďalší pád na dno. Amande jej vzťah stroskotal a podľa medializovaných informácií prestala brať lieky. To malo zrejme za následok, že ju pred pár dňami našli, ako nahá a zmätená pobehuje ulicami. 

Bynes bola prevezená na psychiatrickú kliniku a vyzerá to tak, že jej stav je stále vážny. Ako informuje TMZ, niekdajšia herečka, ktorá 3. apríla oslavuje narodeniny, absolútne s nikým nekomunikuje. Dobre informovaný zdroj uvádza, že istý čas ešte bude musieť byť pod dohľadom odborníkov. Zatiaľ je tiež nejasné, čo s ňou bude po prepustení. 

Spomínaný magazín tiež informuje, že Amanda, ktorá má diagnostikovanú bipolárnu poruchu, bola v zúboženom stave už dlhšie. Podľa všetkého sa bezcieľne túlala ulicami ešte pár dní pred úplným psychickým zrútením. 

Viac o téme: Amanda Bynes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu