Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Robbie Williams ŠOKOVAL vychudnutou postavou: Nie je to prirodzené… Fanúšikovia dvíhajú varovný prst!

Robbie Williams celý život bojuje so svojou váhou.
Robbie Williams celý život bojuje so svojou váhou. (Zdroj: SITA/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

ARGENTÍNA - Robbie Williams (49) celý život bojuje so svojou hmotnosťou. Sám priznáva, že je preňho prirodzené jesť veľa, čo sa potom odzrkadľuje aj na jeho váhe. Už nejaký čas sa mu však darí držať štíhlu líniu. Najnovšími zábermi však mnohých fanúšikov znepokojil. Chudý je totiž viac, ako kedykoľvek predtým!

Divoký životný štýl, drogy a alkohol sa na Robbiem Williamsovi viditeľne podpísali. Roky bojoval so svojou hmotnosťou... A potom, keď sa svojich hriechov vzdal, sa mu tiež zle chudlo. Až v posledných rokoch sa mu podarilo dostať svoje kilá pod kontrolu. 

Galéria: Robbie Williams s manželkou Aydou.

„Schudol som, ale bol to veľký boj. Vnútri mňa je obrovská osoba. Celá moja bytosť a celé moje telo chce, aby som šiel opačným smerom a bol morbídne obézny,“ povedal pred časom magazínu The Sun. „V tejto chvíli jem menej. Je to neustála drina a nie je to prirodzený spôsob môjho bytia. Pre mňa je normálne mať dvakrát takú veľkosť,“ dodal. 

No aktuálne zábery, ktoré zverejnila jeho manželka z rodinnej dovolenky v Argentíne, dokazujú, že spevák schudol ešte viac. Aktuálne sa pýši telom, na ktorom nie je gram tuku navyše. Hrdá polovička pridala k videu hashtagy ako: "stále na to má" či " nie je treba žiadny filter". 

Robbie vyzerá s postavičkou ako 25-ročný chalan a mnohí jeho obdivovatelia ho za to chvália. No iní zas dvíhajú varovný prst, či to s tým chudnutím už trochu nepreháňa. Čo myslíte vy?

Viac o téme: Robbie Williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu