Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Princ William zakončil návštevu Poľska ozaj netradične: FOTO z gay podniku!

Princ William Zobraziť galériu (9)
Princ William (Zdroj: SITA)

VARŠAVA - Takúto návštevu zrejme nečakali. Princ William (40) zavítal počas uplynulého týždňa k našim severným susedom. Okrem návštevy ukrajinských utečencov sa následník britského trónu objavil aj na trochu prekvapivom mieste. A to v LGBTQ+ reštaurácii, kde si namiesto luxusnej večere doprial sendvič s pivom.

Princ William v stredu poriadne prekvapil svojou neohlásenou návštevou Poľska. Počas nej sa stretol napríklad s utečencami z Ukrajiny, ktorí sa momentálne nachádzajú v tábore vo Varšave. 

Princ William počas návštevy Poľska
Zobraziť galériu (9)
Princ William počas návštevy Poľska  (Zdroj: SITA)

Väčšina ľudí by čakala, že si po náročnom dni dopraje luxusnú večeru a oddych. Opak bol však pravdou a princ zamieril spolu s tímom, ktorý s ním prišiel z Británie, do jednej z miestnych reštaurácii. A vybrali si takú, ktorá podporuje LGBTQ+ komunitu.

„Tím z Kensingtonského paláca mal rezerváciu v reštaurácii, ktorá bola blízko miesta, kde pracovali. Princ sa ich spýtal, aké majú plány na večer a následne či sa k nim môže pridať. Zrejme to bola výborná noc," povedal zdroj pre Daily Mail.

Princ William sa tak objavil v reštaurácii plnej ľudí a namiesto drahej večere si pochutnal na sendviči s hranolkami a pive. Návštevníci si samozrejme túto chvíľu nemohli nechať ujsť a tak sa zábery z jeho návštevy okamžite objavili na sociálnych sieťach.

Viac o téme: Princ William
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu