Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Našli mŕtve telo! Ide o známeho modela (†35)

Jeff Thomas Zobraziť galériu (2)
Jeff Thomas (Zdroj: Instagram)

MIAMI - Americké médiá dnes prišli so šokujúcou správou o smrti modela a influencera Jeffa Thomasa (†35). Podľa prvotných informácií zomrel minulú stredu a polícia prípad stále prešetruje. Momentálne všetko nasvedčuje tomu, že Thomas svoj život ukončil dobrovoľne.

Jeff Thomas sa venoval modelingu a na svojich sociálnych sieťach si získal pomerne veľké množstvo fanúšikov. Ľudia ho mali možnosť vidieť vo viacerých reklamách, na fotkách v časopisoch a takisto aj na módnych prehliadkach.

Magazín TMZ však prišiel so šokujúcou informáciou o jeho smrti. Thomasovo telo našli pod jedným z apartmánov v Miami. Polícia následne prijala hovor, v ktorom volajúci povedal, že mŕtvy muž zrejme spáchal samovraždu. 

Aj napriek tomu, že muži zákona celý prípad stále prešetrujú, momentálne sa ako najpravdepodobnejšie príčina smrti javí práve samovražda. Ďalšie detaily a ani to, čo mohlo takto mladého človeka viesť k takémuto zúfalému kroku, zatiaľ nie sú známe. O jeho možných problémoch však zrejme napovedá aj jeho posledné tetovanie, ktoré svojim fanúšikom ukázal počas minulého týždňa. Na jeho ruke totiž pribudlo slovo Resilience, čo znamená odolnosť.

Viac o téme: Jeff Thomas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu