Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ďalšia modelka spájaná s DiCapriom: TÁTO je "stará", ale BRUTÁLNE SEXI... Leo, už si jednu vyber!

Leonardo DiCaprio má zálusk na ďalšiu modelku... Preňho je však Zobraziť galériu (7)
Leonardo DiCaprio má zálusk na ďalšiu modelku... Preňho je však "stará". (Zdroj: SITA/Jordan Strauss/Invision/AP)

LONDÝN - O Leonardovi DiCapriovi (48) je známe, že sa mu páčia prevažne veľmi mladé dievčatá. Po svete dokonca kolujú vtipy, že každú, ktorá pokorí hranicu 25 rokov, pusti k vode. O to väčším prekvapením je, že sa jeho meno aktuálne spája s pre neho už "starou" ženou. Reč je o modelke Rose Bertram, ktorá má 28. Ale... Aha, aká je sexi!

V Hollywoode je posledného pol roka horúcou témou milostný život oscarového herca Leonarda DiCapria. Len koncom augusta sa prevalilo, že sa po 5 rokoch rozišiel s Camilou Morrone. A odvtedy ho zahraničné médiá spájali už s viacerými ženami. Všetky boli veľmi mladé... O hviezde dokonca začali kolovať vtipy, že sa obzerá iba po dievčatách do 25 rokov. 

O to väčším prekvapením pre verejnosť je informácia, že novým objektom jeho záujmu je modelka Rose Bertram. Kučeravá kráska má totiž už 28 rokov, a teda je staršia, ako väčšina Leonardovych priateliek. Po zhliadnutí jej najnovšej kampane pre známu textilnú značku, sa hercovi zrejme nikto nebude čudovať, že v jej prípade urobil výnimku. Veď pozrite sami!

Ďalšia modelka spájaná s
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Leonardo DiCaprioRose Bertram
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu