Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

DiCaprio sa musel zblázniť: Posúva vekovú hranicu mileniek? Tá najnovšia je poriadne mladučká!

Leonardo DiCaprio Zobraziť galériu (7)
Leonardo DiCaprio (Zdroj: telkac.zoznam.sk/)

LOS ANGELES - Spustila sa na neho poriadna kritika! Leonardo DiCaprio (48) je vďaka svojmu milostnému životu terčom mnohých vtipov. Po jeho boku sa v posledných rokoch objavujú len mladé krásky, ktoré majú menej ako 25 rokov. Pri pohľade na najnovšie zábery z nedávnej párty to ale pôsobí dojmom, akoby svoju hranicu ešte viac posunul smerom nadol...

Leonardo DiCaprio patrí medzi tie hviezdy, ktoré len tak nesplynú s davom. Vie sa o ňom tiež, že má slabosť na mladé modelky a celkom rád sa zabáva. Na párty sa vybral aj pred pár dňami a spoločnosť mu robila len 19-ročná izraelská modelka Eden Polani. 

Ich spoločná fotografia sa objavila vo viacerých médiách i na sociálnych sieťach, kde si verejnosť na slávnom hercovi poriadne zgustla. 29-ročný vekový rozdiel už totiž mnohým príde príliš veľký. 

 Leonardo DiCaprio a Eden Polani
Zobraziť galériu (7)
Leonardo DiCaprio a Eden Polani  (Zdroj: profimedia.sk)

„Ten chlap sa musel zblázniť! Nechápem, že ho toto ešte baví,” znie jedna z mnohých rozhorčených reakcií. „Veď to dievča ešte ani len nebolo na svete, keď on už nakrúcal Titanic,” pridal sa ďalší z diskutujúcich. „DiCapriova milenka je tak mladá, že keď zúrila pandémia COVID-19, tak chodila na strednú školu,” napísal svoj postreh istý vtipkár. 

Aj keď sa medzi diskutérmi našli aj takí, čo Leovi a jeho záľube v mladučkých modelkách fandia, väčšina sa s tým príliš nestotožňuje. „Niekto by mal Leovi povedať, že to prestalo byť vtipné tak 10 frajeriek dozadu,” uzavrel výstižne jeden z komentujúcich. Čo si o milostnom živote hviezdneho DiCapria myslíte vy?

Viac o téme: Leonardo DiCaprio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu