Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hviezda Twilightu na červenom koberci: Och… Priesvitné oblečenie, MASTNÉ vlasy a “VYPLAKANÉ” oči!

Kristen Stewart, ako si ju pamätáme z Twilightu. Zobraziť galériu (4)
Kristen Stewart, ako si ju pamätáme z Twilightu. (Zdroj: SITA)

BERLÍN - Kristen Stewart (32) už dávno nepripomína Bellu z kinohitu Twilight. Odvtedy radikálne zmenila imidž a aktuálne svojím výzorom viac straší, ako ohuruje. Najnovšie zavítala na berlínsky filmový festival Berlinale... A na červenom koberci sa objavila v priesvitných šatách, na hlave mala mastné hniezdo a vyzerala, akoby mala vyplakané oči!

Herečku Kristen Stewart si diváci spájajú predovšetkým s úlohou Belly z Twilightu, ktorá sa zaľúbila do upíra. Tam sa pýšila dlhými vlasmi a hoci nemala vyslovene nežný dievčenský imidž, stále pôsobila veľmi zmyselne a žensky. No prakticky hneď po natáčaní od tohto imidžu upustila. 

Aktuálne má krátke vlasy a jej imidž by sa dal nazvať jediným slovom - divný. Dokázala to aj počas záverečného večera berlínskeho filmového festivalu Berlinale. Ako predsedkyňa medzinárodnej poroty festivalu dorazila na predávanie cien v odvážnych čiernych šatách bez podprsenky. 

Tie boli priesvitné a jej intímne partie prekrývali len čierne vrecká v oblasti hrudníka a veľké čierne nohavičky. No aj jej vizáž bola neprehliadnuteľná. Na hlave mala totiž strapaté vlasy, ktoré pôsobili, akoby si ich už nejaký ten piatok neumývala... A mejkap? Vďaka červeným tieňom na očiach vyzerala, že preplakala hodiny. Veď pozrite sami!

Hviezda Twilightu na červenom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Markus Schreiber)

Hviezda Twilightu na červenom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kristen Stewart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu