Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Po takmer 4 rokoch odsúdili VRAHA známeho rappera (†33): Za mrežami si posedí desiatky rokov!

Vo veku 33 rokov zahynul rešpektovaný rapper Nipsey Hussle Zobraziť galériu (3)
Vo veku 33 rokov zahynul rešpektovaný rapper Nipsey Hussle (Zdroj: SITA/AP Photo/Damian Dovarganes)

LOS ANGELES - Po takmer štyroch rokoch konečne odsúdili jeho vraha. V roku 2019 šokovala hudobný svet vražda známeho rappera menom Nipsey Hussle (†33). Muž, ktorý známeho umelca zastrelil, sa počas včerajšieho dňa dozvedel svoj rozsudok, vďaka ktorému si za mrežami posedí zrejme až do konca svojho života.

Život mladého hudobníka vyhasol v roku 2019 pred obchodom s oblečením v Los Angeles, ktorý vlastnil. Nipsey Hussle zomrel na následky strelných zranení, ktoré mu spôsobil Eric Holder Jr. 

Ten sa po takmer štyroch rokoch od tragickej streľby dozvedel výšku svojho trestu. Okrem zabitia známeho rappera, počas jeho útoku zasiahol aj ďalšie dve osoby, ktoré však jeho vyčíňanie prežili. Ako informuje NBC News, miestny súd mu za tieto skutky vymeral trest vo výške 60 rokov.

Eric Holder Jr.
Zobraziť galériu (3)
Eric Holder Jr.  (Zdroj: SITA)

Vynesenie rozsudku sa naťahovalo od leta minulého roka, kedy súd uznal Holdera vinným. Právny zástupca obžalovaného Aaron Jansen sa síce snažil pre svojho klienta zabezpečiť nižší trest, avšak sudca zamietol všetky jeho argumenty.

Nipsey Hussle bol otcom dvoch detí. Len pred pár dňami súd určil, že jeho staršiu dcéru Emani (10) získa do opateri jeho sestra. O jeho syna Krossa (6) sa bude starať jeho matka a dlhoročná priateľka speváka Lauren London.

Nipsey Hussle
Zobraziť galériu (3)
Nipsey Hussle  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Nipsey Hussle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu