Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Fanúšikovia v STRACHU: Známy spevák podstúpil NÁROČNÚ OPERÁCIU... Ozval sa z nemocničného lôžka!

Simon Webbe je už po operácii chrbta. Zobraziť galériu (5)
Simon Webbe je už po operácii chrbta. (Zdroj: Instagram S.W.)

LONDÝN - Fanúšikovia britskej skupiny Blue sa obávali o zdravie speváka Simona Weebeho (43), keď začiatkom roka informoval, že náhle skončil v nemocnici. V tej sa ocitol už po druhýkrát. Bližšie však svoj stav nešpecifikoval. Ako sa neskôr ukázalo, trápili ho problémy s chrbtom. Kvôli tým aktuálne podstúpil aj náročný chirurgický zákrok. A hneď potom zverejnil fotku priamo z nemocničného lôžka!

Len mesiac po výročnom turné, ktoré Simon Webbe absolvoval s kolegami zo skupiny Blue presne po 20 rokoch od vydania albumu All Rise, vystrašil spevák fanúšikov fotkou z nemocnice. K tej len stroho napísal, že je tam opäť a všetkých poprosil, aby mu priali šťastie. Bližšie svoj stav nešpecifikoval, čím obavy priaznivcov ešte viac prehĺbil. 

Britské média o pár dní neskôr informovali, že za jeho zdravotnými komplikáciami je zápal sedacieho nervu. „Simon trpel ischiasom už dlhú dobu, čo si vyžadovalo nepretržitú lekársku liečbu na zmiernenie bolesti,“ informoval MailOnline Simonov zástupca s tým, že v najbližších týždňoch podstúpi aj chirurgický zákrok. A k tomu už došlo. 

Simon Webbe
Zobraziť galériu (5)
Simon Webbe  (Zdroj: Instagram S.M.)

Spevák na sociálnej sieti Instagram zverejnil fotku krátko po náročnej operácii chrbta a priamo z nemocničného lôžka všetkých ubezpečil, že je v poriadku. „Operácia dopadla úspešne a konečne ma nebudú trápiť bolesti. Chcem poďakovať svojmu chirurgovi a celému nemocničnému personálu,“ uviedol ešte ubolený Simon. 

No ani v takejto náročnej chvíli nezabudol získanú pozornosť využiť na dobrý účel. „Ľudia, ak ma máte radi a trávite čas scrollovaním, buďte takí dobrí a najdite spôsob, ako podporiť tých, ktorých zasiahlo zemetrasenie v Turecku a Sýrii,“ napísal na záver príspevku z nemocnice a pridal emotikon modliacich sa rúk a srdiečka. Prajeme skoré uzdravenie!

Viac o téme: BlueSimon Webbe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu