Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Twiinsky nebudú sedieť v kúte: Dievčatá prehovorili o SÚKROMÍ... Materstvom život NEKONČÍ!

Twiinsky - Veronika a Daniela Nízlové Zobraziť galériu (3)
Twiinsky - Veronika a Daniela Nízlové (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Nedávno sme na Česko-Slovenskom plese stretli mnoho známych tvárí zo šoubiznisu. Túto udalosť si už tradične nenechali ujsť ani sestry Nízlové, ktoré sme rovno vyspovedali. Pôvabné dvojičky sa s nami pozhovárali o práci, no prezradili nám aj pikošky zo svojho súkromia. A nevyhli sme sa ani otázkam ohľadom materstva...

Dievčatá do Prahy každoročne dorazia vlakom. Kým iné osobnosti uprednostňujú na presun k našim susedom luxusné limuzíny či dokonca lietadlo, baby skrátka nasadnú na vlak a spoločne s kamarátkami si užijú pohodlie a dámsku jazdu zároveň.

Twiinsky nebudú sedieť v kúte: Dievčatá prehovorili o SÚKROMÍ... Materstvom život NEKONČÍ! (Zdroj: Maarty)

Keďže speváčky majú rady spoločnosť a často sa zúčastňujú rôznych akcií, neraz čelia čudesným otázkam, kde nechali svoje dcéry a kto sa o ne stará. Akoby mali byť mamičky detí už navždy k dispozícii doma a zabudnúť na život mimo materských povinností. „To sa končí život, keď si mama? Alebo máš zrazu guľu na nohe?” povedala nám so smiechom Daniela, ktorá vie, že o ich ratolesti je vždy dobre postarané. 

Twiinsky - Veronika a Daniela Nízlové
Zobraziť galériu (3)
Twiinsky - Veronika a Daniela Nízlové  (Zdroj: Ján Zemiar)

Aj tentokrát sa o Lindu a Neu starali starí rodičia, ktorí majú so svojimi vnučkami mimoriadne silný vzťah. Niet sa čo čudovať - predsa len dlhé mesiace žili v spoločnej domácnosti, a tak neexistuje nikto, kto by sa o malé princezné postaral lepšie. 

Ale čo ich otcovia a aké majú vzťahy? To a ešte viac sa dozviete vo videu vyššie, kde nám sexi mamičky porozprávali viac nielen zo svojho súkromia, ale aj o prípravách na ples či to, na čo sa najbližšie môžu tešiť ich fanúšikovia. 

Twiinsky nebudú sedieť v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: TwiinsDaniela NízlováVeronika NízlováČesko-Slovenský ples
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu