Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kráska z Love Islandu skončila ZA MREŽAMI: Problémy s DROGAMI!

Kaz Crossley má obrovský problém
Kaz Crossley má obrovský problém (Zdroj: pixabay.com)

DUBAJ - Zahrávať sa so zákonom sa nevypláca! Obzvlášť to platí v krajinách Blízkeho východu, o čom sa najnovšie presvedčila Kaz Crossley (27). Hviezdu reality show Love Island totiž zatkli na letisku v Dubaji kvôli videu, na ktorom vdychovala podozrivý biely prášok. V Spojených arabských emirátoch majú prísne drogové zákony, a tak smerovala rovno do väzenia.

Kaz Crossley bola jednou z mnohých známych osobností, ktoré v roku 2020 počas pandémie odcestovali do Dubaja pod zámienkou práce. Väčšina z nich si však išla užívať voľnejšie opatrenia, ktoré v krajine platili. Výnimkou nebola ani spomínaná hviezda reality šou Love Island.

Počas jej „pracovnej cesty" však vzniklo video, ktoré ju zachytáva pri tom, ako vdychuje podozrivý biely prášok. Užívanie drog je v tejto krajine prísne trestané a tak sa v  Spojených arabských emirátoch zaradila medzi hľadané osoby.

Tento pondelok sa jej to poriadne vypomstilo. Počas cesty do Thajska totiž prestupovala práve v Spojených arabských emirátoch a po tom, ako predložila svoj pas a potvrdila sa jej identita, ju polícia okamžite zatkla a posadila za mreže.

Spojené arabské emiráty sú známe svojimi tvrdými trestami za drogovú činnosť. Našťastie pre Crossley však pred nedávnom zmiernili tresty. Osobe, ktorá týmto spôsobom porušila zákon prvýkrát, hrozil minimálny trest vo výške 4 roky. Momentálne však tejto televíznej hviezde hrozí trest vo výške 3 mesiacov. 

Viac o téme: Kaz Crossley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu