Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pikantné ODHALENIE slávnej blondínky: Objavila sa na pódiu a... Veď jej vidno celé PRSIA!

Chiara Ferragni Zobraziť galériu (6)
Chiara Ferragni (Zdroj: profimedia.sk)

SANREMO - Všetci zízali len tam! V talianskom meste Sanremo sa momentálne koná prestížny hudobný festival. V rámci jeho slávnostného otvorenia sa na pódiu objavila aj obľúbená talianska celebrita - blogerka Chiara Ferragni (35). Tá mala emotívny príhovor, avšak ktovie, či ju vôbec niekto počúval...

Keď sa Chiara Ferragni objavila na pódiu, čítala list, ktorý obsahoval odkaz venovaný jej samej, keď bola malým dievčatkom. Pri pohľade na fotky z prestížneho podujatia to ale pôsobí dojmom, akoby blondínka pred prítomnými odkryla nielen svoju dušu, ale hlavne telo. Na sebe totiž mala šaty z dizajnérskej dielne Dior, v ktorých akoby jej presvitali holé prsia. 

Chiara Ferragni
Zobraziť galériu (6)
Chiara Ferragni  (Zdroj: profimedia.sk)

Chiara Ferragni
Zobraziť galériu (6)
Chiara Ferragni  (Zdroj: profimedia.sk)

Na prvý pohľad to teda pôsobilo dojmom, že si slávna kráska vyrobila poriadny trapas. Avšak... Ako neskôr aj ona sama na sociálnej sieti Instagram vysvetlila, tento model je takto vytvorený  zámerne a cieľom je práve šokovať. Ide o akési nehanebné šaty a ma tejto myšlienke sa podieľala aj samotná Chiara. „Ide o akési oslobodenie od tej hanby, ktorú nám všetkým vždy vnucovali počnúc Evou, ktorá bola ako prvá žena v histórii vystavená hanbe,” uviedla k tomu blondínka.  

Ilúzia nahoty chce tiež poukázať na to, že ak ženy chcú byť sexi a rozhodnú sa odhaliť, tak je to ich právo. Ak je na nich kvôli tomu spáchané nejaké násilie, tak je to neospravedlniteľné. Tento škandalózny model je vytvorený tiež na podporu všetkých týraných žien, i tých, ktoré musia počúvať, že ich telo je len objektom túžby, podnecuje k hriechu a vyvoláva hanbu. 

Viac o téme: Chiara Ferragni
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu