Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Krutá RANA pre hviezdny pár: RAKOVINA!

Zobraziť galériu (3)

MILÁNO - Talianska influencerka, modelka a módna návrhárka Chiara Ferragni (34) je dobre známa aj za hranicami svojej rodnej krajiny. Okrem kariéry sa môže pochváliť idylickým súkromím. S raperom menom Fedez (32) majú dve krásne ratolesti. Prominentná família však v týchto dňoch prežíva chvíle plné obáv a strachu.

Chiara Ferragni patrí medzi najvýraznejšie celebrity internetu. Svoju popularitu si vybudovala vďaka módnemu blogu, ktorý ju preslávil v rôznych kútoch sveta. Sympatická blondínka má na Instagrame viac ako 26 milióna follwerov, s ktorými sa ochotne delí aj o svoje súkromie.

V uplynulých dňoch však blondínka svojich priateľov a priaznivcov príliš nepotešila. Práve naopak. Oznámila im totiž, že jej rodina si prechádza náročným životným obdobím. Jej milovanému manželovi totiž lekári diagnostikovali rakovinu pankreasu. 

Ako obaja na svojich profiloch na Instagrame informovali, v pondelok podstúpil 6-hodinovú operáciu, pri ktorej mu odstránili časť pankreasu, vrátane nádoru. „Som v poriadku a nemôžem sa dočkať, až sa vrátim domov k deťom,” uviedol raper, ktorý tiež zverejnil fotky z nemocnice. 

Oporou mu po celý čas bola jeho krásna manželka. „Báli sme sa všetkého. Diagnózy, operácie, zotavovania sa, báli sme sa o naše životy a budúcnosť našej rodiny. Operácia prebehla úspešne a teraz sa zotavuje. Dúfajme, že toto budú len zlé spomienky, ktoré nás opäť raz naučili, aké dôležité je žiť náš život každý deň naplno,” reagovala Chiara, ktorá zároveň všetkým poďakovala za ich lásku, modlitby a slová plné opory.     

Viac o téme: Chiara FerragniFedez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu