Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Syn slávneho herca trpí AUTIZMOM: Emotívne slová a bolestné výčitky... Je to kvôli mne!

Brendan Fraser Zobraziť galériu (4)
Brendan Fraser (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Život sa s ním vôbec nemaznal. Americký herec Brendan Fraser (59) zažíva v posledných mesiacoch veľkolepý návrat na výslnie svetového filmu. Nezabúda však, čím všetkým si musel prejsť. Okrem problémov s kariérou si prežil rušné chvíle aj v súkromí, keď jeho synovi diagnostikovali autizmus.

Brandan Fraser vďaka filmu Veľryba zažil počas minulého roka hviezdny návrat medzi hereckú elitu. Hlavná úloha v tomto filme mu priniesla viacero ocenení a dokonca sa mu ušla aj nomináciu na Oscara.

Brendan Fraser vo filme The Whale
Zobraziť galériu (4)
Brendan Fraser vo filme The Whale  (Zdroj: SITA)

Veľmi dobre si je však vedomý, aká náročná bola jeho cesta. To potvrdil aj v poslednom rozhovore v podcaste The Howard Stern Show, kde okrem hereckej kariéry porozprával aj o svojej rodine. 

Reč prišla aj na jeho najstaršieho syna Griffina, ktorý trpí autizmom. „Prvá reakcia, ktorú si pamätám, bola, že som chcel vedieť, ako sa to dá vyliečiť, aký je na to liek a čo to vlastne znamená. Zasiahlo ma to absolútne nepripraveného. Cítil som sa, akoby ma niekto udrel bejzbalovou pálkou do hlavy," povedal o tom, ako reagoval, keď sa o tejto diagnóze dozvedel.

„Po istom čase som za to začal obviňovať seba. Môže za to moja genetika alebo to, že som na vysokej škole fajčil trávu? Pýtal som sa, prečo sa to stalo a jediná odpoveď bola, že je to kvôli mne. Dnes by som však už nič nemenil. Je to môj syn a nikto z ľudí, ktorých poznám, nemá toľko radosti zo života ako on," dodal Fraser.

FOTO: Brendan Fraser so svojimi ďalšími dvoma synmi. 

Syn slávneho herca trpí
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Brendan Fraser
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu