Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Odhalili príčinu smrti legendárnej umelkyne: Podobné zdravotné problémy trápia mnohých!

Irene Cara Zobraziť galériu (2)
Irene Cara (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Už je známe, prečo zomrela! V novembri minulého roka tento svet navždy opustila legendárna speváčka Irene Cara (†63), ktorá je autorkou ikonickej piesne What A Feeling. Jej rodina a blízki sa konečne dozvedeli, čo bolo za jej náhlym úmrtím.

Irene Cara sa zaradila medzi ikony 80. rokov vďaka svojmu všestrannému talentu. Okrem speváckej kariéry sa venovala aj herectvu. Azda najviac sa zviditeľnila vďaka úlohe Coco vo filme Sláva.

Irene Cara vo filme V žiare veľkomesta
Zobraziť galériu (2)
Irene Cara vo filme V žiare veľkomesta  (Zdroj: Deliverance Productions)

V novembri roka 2022 však jej blízkych a fanúšikov zasiahla šokujúca a veľmi smutná správa. Vo veku 63 rokov ju totiž našli mŕtvu v jej dome na Floride. O tom, čo jej smrť spôsobilo, sa doteraz len špekulovalo. Magazín TMZ však najnovšie informuje, že príčina jej smrti už je známa.

Podľa ich informácii  spôsobil smrť umelkyne vysoký krvný tlak a vysoký cholesterol. Miestny patológ ďalej uviedol aj to, že Irene bojovala s cukrovkou. Jej rodina sa tak po viac ako dvoch mesiacoch dozvedela, čo stálo za jej nečakaným úmrtím.

Irene Cara si jej fanúšikovia budú pamätať hlavne vďaka legendárnemu hitu What A Feeling, ktorú naspievala k filmu Flashdance. Za ňu dostala v roku 1984 Oscara v kategórii Najlepšia pôvodná filmová pieseň a poznajú ju milióny fanúšikov po celom svete.

Viac o téme: Irene Cara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu