Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sexi herečka v úsporných bikinách: Detailný záber na jej božské TELO vám vyrazí dych!

Megan Fox Zobraziť galériu (9)
Megan Fox (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Provokuje veľmi rada! Reč je o herečke Megan Fox (36), ktorá skrýva pod šatami priam výstavnú postavičku. V týchto dňoch sa ňou pochválila na sociálnej sieti Instagram, kde má 20,7 milióna follwerov. Pozrite sa, aká je tá žena sexi!

Megan Fox je trojnásobnou matkou, avšak pri pohľade na ňu to znie priam neuveriteľne. Kráska totiž pod šatami skrýva telo, na ktorom niet ani stopy po tehotenstvách. Otcom jej ratolestí je jej exmanžel Brian Green, ktorý sa preslávil účinkovaním v seriáli Beverly Hills 90210. Dvojica bola spolu v priebehu rokov 2010-2021. 

Kráska je aktuálne zasnúbená s kontroverzným rapperom vystupujúcim pod umeleckým menom Machine Gun Kelly. Obaja priam zbožňujú výstrednosť a kdekoľvek sa objavia, sú hneď stredobodom pozornosti. 

Megan sa v týchto dňoch rozhodla potešiť svojich priaznivcov. Na Instagrame zverejnila zaber v oranžových úsporných bikinách. Podprsenka nedokázala zakryť jej bujné prednosti a kráska poćas pózovania provokatívne posunula spodný diel plaviek. 

Megan Fox
Zobraziť galériu (9)
Megan Fox  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Megan Fox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu