Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

BRUTÁLNA premena promi synáčika (23): 4 mesiace po zlyhaní srdca a mŕtvici schudol 45 kíl!

NeNe Leakes so synom Brenttom Zobraziť galériu (4)
NeNe Leakes so synom Brenttom (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Klobúk dole! Americká hviezdička NeNe Leakes (55) zažila začiatkom októbra poriadny šok. Jej 23-ročný syn totiž utrpel mozgovú príhodu a mal tiež problémy so srdcom. Z vážnych zdravotných ťažkostí sa napokon pozviechal a poriadne zapracoval na svojej životospráve. Zmenou sa v týchto dňoch pochválil na sociálnych sieťach.

NeNe Leakes sa do povedomia verejnosti dostala účinkovaním v reality šou Skutočné paničky z Atlanty. Neskôr účinkovala v obľúbenom seriáli Glee a súťažila tiež v šou The Celebrity Apprentice. V septembri 2021 zomrel jej dlhoročný manžel Gregg, s ktorým mala dvoch synov. O mladšieho z nich nedávno takmer tiež prišla...

23-ročnému Brenttovi totiž v októbri minulého roka zlyhávalo srdce a mal mŕtvicu. „Je naozaj mladý, aby sa mu niečo také stalo,” uviedla v tom čase nešťastná NeNe. „Veľa doktorov si myslí, že ak sa niečo takéto stane človeku v jeho veku, tak možno berie drogy, alebo má vážne infekčné ochorenie, možno HIV,” dodala s tým, že to ale nie je prípad jej syna. 

Spoločne s lekármi sa usilovali zistiť, čo by mohlo byť príčinou jeho zdravotných problémov. Televízna hviezdička netajila, že Brentt ťažko nesie aj smrť otca. Zamýšľala sa, že možno sa narodil s nejakou vadou, ktorá sa prejavila až v neskoršom veku. „Pýtala som sa lekárov, či nemôže byť príčinou jeho hmotnosť. Povedali, že si to nemyslia,” uviedla tiež. 

Tak, či onak, po týchto zdravotných ťažkostiach sa Brentt rozhodol na svojej hmotnosti a kondícii predsa len zapracovať. A výsledkom sa v týchto dňoch pochválil na sociálnej sieti Instagram, kde tiež prezradil, že schudol 45 kg. 

Viac o téme: NeNe LeakesBrentt Leakes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu