Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Expriateľ J-Lo má OPÄŤ NOVÚ: Jednu fitnessku vymenil za druhú... Páni, to sú svaly!

Alex Rodriguez a Jennifer Lopez sa rozišli v roku 2021. Zobraziť galériu (3)
Alex Rodriguez a Jennifer Lopez sa rozišli v roku 2021. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Speváčka Jennifer Lopez (53)a bývalý bejzbalový hráč Alex Rodriguez (47) tvorili pár od roku 2017. Po štyroch rokoch však prišiel koniec... No na radosť fanúšikov sa latinskoamerická diva dala po rokoch opäť dokopy s Benom Affleckom (50). No a bývalý športovec? Ten to strieda ako ponožky. Mladučkú fitnessku, s ktorou sa pýšil v lete, vymenila už ďalšia. A má azda ešte väčšie svaly, ako tá predchádzajúca!

Jennifer Lopez po rozchode s Alexom Rodriguezom dlho nesmútila. Útechu našla u svojho dávneho priateľa Bena Afflecka a nakoniec medzi nimi stará láska opäť vzplanula. Aktuálne sú Ben a J Lo už niekoľko mesiacov manželmi a užívajú si rodinnú pohodičku. 

To sa však doposiaľ nedalo povedať o bývalom bejzbalovom hráčovi. Hoci sa v jeho súvislosti hovorilo o viacerých ženách - naposledy o mladučkej, len 25-ročnej fitnesske - žiadnou oficiálnou priateľkou sa verejne nepochválil. Aspoň doteraz... 

Zdá sa totiž, že Alex konečne tiež našiel "tú pravú". Na sociálnej sieti Instagram sa totiž pochválil fotkou, na ktorej sú okrem neho aj jeho dve dcéry a neznáma blondínka. Ako sa zahraničným médiám podarilo zistiť, sympatická plavovláska je bývalá ošetrovateľka Jac Cordeiro.

Aktuálne však podniká vo svete fitness a ponúka napríklad aj vlastný cvičebný program. A pri pohľade na ňu je zrejmé, že to je človek na správnom mieste. Veď Jac sa pýši azda väčšími svalmi, ako má samotný Alex. Pozrite na tú vypracovanú postavičku!

Viac o téme: Jennifer LopezAlex Rodriguez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu