Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezda z Jacksonovho klipu Thriller po 40 rokoch: Je z nej blondínka… Aha, ako DNES vyzerá!

Ola Ray si pred 40 rokmi zahrala v známom videoklipe k piesni Thriller. Zobraziť galériu (5)
Ola Ray si pred 40 rokmi zahrala v známom videoklipe k piesni Thriller. (Zdroj: youtube.com)

LOS ANGELES - Videoklip k piesni Thriller popového kráľa Michaela Jacksona (†50) je dodnes kultovou záležitosťou. Od jeho vzniku uplynulo už celých 20 rokov. A na toto výročie si zaspomínala aj jedna z jeho hlavných postáv - herečka Ola Ray (62), ktorá si zahrala spevákovu priateľku. Aha, zmenená je na nepoznanie!

Galéria: Michael Jackson

Legendárny videoklip k piesni Thriller Michaela Jacksona vyvolal v roku 1982 vo svete hotovú senzáciu. Išlo totiž o prvý klip, ktorý bol natočený filmovým spôsobom a vďaka herecým pasážam pôsobí ako krátky muzikál. Jednu z hlavných postáv si v ňom zahrala herečka Ola Ray - stvárnila priateľku kráľa popu. 

Ola Ray vo videoklipe k piesni Thriller.
Zobraziť galériu (5)
Ola Ray vo videoklipe k piesni Thriller.  (Zdroj: youtube.com)

Odvtedy však uplynulo takmer 40 rokov a... bývalá modelka z pánskeho magazínu Playboy sa zmenila na nepoznanie. A nie je to len rokmi, pretože napriek tomu, že tento rok oslávila 62. narodeniny, vyzerá stále veľmi mladistvo. No radikálne sa zmenil jej imidž. Už totiž viac nie je tmavovláska. 

Hviezda z Jacksonovho klipu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram O.R.)

Fotky, ktoré pridala na sociálnu sieť Instagram odhalili, že z Oly je dnes blondínka. A aj ona sama si na svojom profile pripomenula 40. výročie albumu. „Ahoj svet, všetko najlepšie k 40. výročiu albumu Thriller,“ zverejnila Ola, ktorá sa počas natáčania klipu s Jacksonom veľmi blížila. 

V roku 2019 dokonca v rozhovore pre DailyMail prezradila, že sa s Michaelom aj bozkávala. „Michael a ja sme sa blížili, áno. Jedného dňa som išla do jeho prívesu a tam soms a s ním pobozkala, už druhýkrát,“ priznala Ola. „Bol to veľmi vášnivý bozk a viete, robili sme aj niečo iné, ale to je všetko, čo poviem,“ šokovala svojou úprimnosťou.

Viac o téme: Michael JacksonThrillerOla Ray
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu