Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Žena, ktorá našla mŕtveho Aarona Cartera (†34): Bola to bezdomovkyňa... Bývala uňho len pár týždňov!

Aaron Carter Zobraziť galériu (2)
Aaron Carter (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Minulý týždeň svet obletela správa o šokujúcej smrti len 34-ročného speváka a rapera Aarona Cartera. Brata hviezdy chlapčenskej skupiny Backstreet Boys Nicka Cartera (41) našla vo vani bez známok života gazdiná. Ako aktuálne informujú zahraničné médiá, je to bezdomovkyňa, ktorej sa hudobník ujal. Žila uňho len pár týždňov!

Aaron Carter bol nájdený vo vani svojho domu v Lancesteri v Kalifornii v sobotu 5. novembra bez známok života. Portál TMZ priniesol informáciu, že okolo 11. hodiny predpoludním bol na tiesňovú linku 911 nahlásený telefonát, že sa muž utopil vo vani. Našla ho tam gazdiná. 

Aktuálne zahraničnými médiami koluje informácia, že spomínaná gazdiná bola bezdomovkyňa, ktorej sa hudobník ujal. Len pár týždňov pred smrťou ju najal, aby sa starala o jeho dom. V čase, keď bol so snúbenicou vycestovaný mimo domu, sa totiž na dome viackrát spustil alarm a na pozemku našli ohorky cigariet. Hudobník sa preto obával vykradnutia. 

Ako informuje TMZ, táto nepríjemná skúsenosť potom viedla k tomu, že Aaron na odporúčanie svojho priateľa zamestnal ženu bez domova. S ňou sa dohodol, že výmenou za drobné práce v domácnosti môže uňho bývať. To bolo len pár týždňov predtým, ako našla jeho mŕtve telo v kúpeľni. Čo so ženou bude ďalej, nie je známe. 

Žena, ktorá našla mŕtveho
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Aaron Carter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu