Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Známy herec lieta v obrovských problémoch: S tínedžerkou (14) riešil stratu panenstva a potom... Vraj ju zneužíval!

Warren Beatty so svojou manželkou Zobraziť galériu (3)
Warren Beatty so svojou manželkou (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ďalší prípad zneužívania. Hviezdny herec Warren Beatty (85) sa mal v 70. rokoch dopustiť sexuálneho zneužívania na vtedy len 14-ročnom dievčati. To teraz chce od umelca vysúdiť odškodné. Všetko už rieši súd a Beattyho pokojný dôchodok sa tak zrejme nateraz skončí.

Warren Beatty patril v druhej polovici minulého storočia medzi hereckú špičku. Objavil sa v niekoľkých známych filmoch, ako sú napríklad Bonnie a Clyde, Dick Tracy, Pohľad spoločnosti či Nebo môže počkať. 

Warren Beatty, Oscar
Zobraziť galériu (3)
Warren Beatty, Oscar  (Zdroj: SITA)

Svoje postavenie známeho herca však zrejme využíval veľmi odporným spôsobom. Momentálne čelí vážnym obvineniam zo zneužívania maloletej osoby. Všetko sa malo odohrávať v 70-tych rokoch. Údajnou obeťou mala byť Kristina Charlotte Hirschová (63). Vtedy len 14-ročné dievča sa so známym hercom zoznámilo na natáčaní v roku 1973. Už vtedy mal mať podľa slov obžaloby narážky na to, ako vyzerá.

Počas nasledujúceho roka mal s Kristine volávať, pozýval ju na hotel a dokonca jej pomáhal aj s úlohami. Okrem toho s ňou viedol debaty o strate jej panenstva a keď mala 15 rokov, mal s ňou mať opakovane pohlavný styk.

Magazínu Variety sa poradilo získať žalobu, ktorú Kristina podala. „Použil svoj status dospelej hollywoodskej filmovej hviezdy, aby ju dotlačil k opakovanému sexuálnemu styku vrátane orálneho sexu, simulovaného sexu a napokon aj k pohlavnému styku v čase, keď bola ešte maloletým dieťaťom,” uvádza sa v obžalobe. Žena od známeho herca požaduje odškodné, keďže podľa jej slov malo toto sexuálne zneužívanie na nej zanechať trvalé následky a mala veľký problém s dôverou vo vzťahoch. 

Viac o téme: Warren Beatty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu