Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Slávna speváčka na odovzdávaní cien: Od dámy má ďaleko… Čo tie VULGÁRNE gestá?!

Anne-Marie na odovzdávaní cien Women of the Year 2022. Zobraziť galériu (4)
Anne-Marie na odovzdávaní cien Women of the Year 2022. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - V stredu večer sa v Londýne odovzdávali ceny magazínu Glamour, s názvom Women of the Year 2022. Človek by očakával, že ženy ocenené magazínom, ktorý nesie názov "pôvab", ním budú aj oplývať. No anglická speváčka Anne-Marie (31) dokázala, že tomu tak celkom nie je. Namiesto ženskej noblesy, pred fotografmi ukazovala vulgárne gestá a žuvala žuvačku.

Stred týždňa sa vo Veľkej Británii niesol v znamení ženského pôvabu. Magazín Glamour totiž v Londýne odovzdával ocenenia v rámci ankety Women of the Year 2022. Jedna sa ušla aj britskej speváčke Anne-Marie. Konkrétne si z podujatia odniesla sošku pre hudobníčku roka. 

Ešte predtým, ako si ocenenie prevzala, však dokázala, že ženský pôvab, ktorým mal byť večer magazínu Glamour nabitý, jej je na míle vzdialený. A s výzorom to nemalo absolútne nič spoločné... Len jej správanie bolo ako prejav štamgasta z tretej cenovej. 

Speváčka totiž pred fotografmi ukazovala vulgárne gestá v podobe vstýčených prostredníkov na oboch rukách a veselo si pri pózovaní žuvala žuvačku. No skrátka správanie, vďaka ktorému dámu rozhodne nepripomínala. 

Slávna speváčka na odovzdávaní
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Anne-MarieWoman of the Year
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu