Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Odhaleným vnadami na premiére všetkých zatienili: No teda! Tieto kreácie vyžadovali extra porciu odvahy

Danai Gurira a Maya Jama sa previedli v odvážnych kreáciách. Zobraziť galériu (12)
Danai Gurira a Maya Jama sa previedli v odvážnych kreáciách. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Dlho očakávané pokračovanie filmu Black Panther je konečne tu. Aj keď na Slovensku si ho budú môcť fanúšikovia vychutnať až budúci týždeň, v Londýne sa včera konala jeho slávnostná premiéra. Viac ako o filme sa však dnes hovorí o odvážnych kreáciách, v ktorých sa predviedli herečka Danai Gurira (44) a moderátorka Maya Jama (28).

Prvý film z dielne Marvelu s názvom Black Panther mal svoju premiéru v roku 2018. Prešli 4 roky a do kín sa rúti pokračovanie s názvom Wakanda Forever. Fanúšikovia sa tak samozrejme nevedia dočkať, kedy si tento počin budú môcť pozrieť.

Druhej časti tejto filmovej série sa však nedožil jeden z hlavných hrdinov prvého filmu Chadwick Boseman (†43). Ten v roku 2020 prehral svoj boj s rakovinou hrubého čreva. K filmu pridala svoje umenie aj speváčka Rihanna, ktorá k nemu naspievala emotívnu pieseň Lift Me Up. Tá je poctou pre spomínaného herca.

VIDEO: Trailer k filmu Black Panther: Wakanda Forever.

Počas včerajšieho večera sa v Londýne konala slávnostná premiéra tohto filmu. Na nej samozrejme nechýbali hlavní prestavitelia, ako napríklad Florence Kasumba, Danai Gurira, Letitia Wright či oscarová Lupita Nyong'o.

Florence Kasumba, Danai Gurira, Letitia Wright a  Lupita Nyong'o
Zobraziť galériu (12)
Florence Kasumba, Danai Gurira, Letitia Wright a Lupita Nyong'o  (Zdroj: SITA)

Ako vidno, každá z herečiek sa na slávnostné premietanie vyparádila. Azda najviac sa ale hovorilo o Danai Gurira, ktorá sa objavila v poriadne odvážnych šatách. Tie boli vytvorene z transparentnej a bohato zdobenej látky a veru, mnohé ženy by na ne nemali odvahu. Rovnako tak ale zaujala aj britská moderátorka Maya Jama. Tá podobne, ako Danai nechala podprsenku v ten večer doma. Napokon červené šaty s poriadne hlbokým výstrihom to v podstate vyžadovali. 

Danai Gurira
Zobraziť galériu (12)
Danai Gurira  (Zdroj: SITA)

Maya Jama
Zobraziť galériu (12)
Maya Jama  (Zdroj: SITA)

Odhaleným vnadami na premiére
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Danai GuriraMaya JamaČierny Panter: Navždy Wakanda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu