Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hviezdička z reality šou schudla 57 kg: FOTO nového tela pred a po retuši nesie silný odkaz!

Chanelle Hayes Zobraziť galériu (5)
Chanelle Hayes (Zdroj: Instagram CH. H. )

LONDÝN - V posledných rokoch na sebe poriadne zapracovala... Bývalá hviezda reality šou Big Brother - Chanelle Hayes (34 ) bojovala so závislosťou na jedle a s tým spojenou obezitou. Jej problémy sa jej však podarilo vyriešiť a schudla neuveriteľných 57 kilogramov.

Chanelle Hayes sa preslávila v britskej verzii televíznej šou Big Brother, ktorej sa v roku 2007 zúčastnila ako 19-ročná. Po nej sa stala známou a s ponukami na fotenie, či rozhovory sa akoby roztrhlo vrece.

V súkromí však postupne začala zvádzať neľahký boj. Za všetko mohla jej závislosť na jedle. S tou sa rozhodla zatočiť tak, že v roku 2020 podstúpila operáciu na zmenšenie žalúdka, čo prinieslo želaný efekt.

 Chanelle Hayes
Zobraziť galériu (5)
Chanelle Hayes  (Zdroj: profimedia.sk)

Dnes sa totiž pýši tým, že sa jej podarilo schudnúť úžasných 57 kilogramov. So svojou postavou sa pravidelne chváli na svojom profile na sociálnej sieti Instagram a upozorňuje na to, aké dôležité je nehanbiť sa za svoje telo.

„Tento príspevok chcem zverejniť preto, aby som vám pripomenula, že sociálne siete nie sú reálne a veci sa dajú veľmi ľahko upraviť. Prosím, nesnažte sa s nimi porovnávať seba alebo váš život. Buďte k sebe milí. Ja si to musím denne pripomínať, pretože mám tendenciu prirovnávať určité časti môjho života s tým, čo je na sociálnych sieťach. Posielam vám moju lásku, strie, šedivé vlasy a chaotickú nedokonalosť," napísala Chanelle.

FOTO: Kliknutím na šípku sa vám zobrazia zábery pred grafickými úpravami a po nich. 

 

Viac o téme: Chanelle Hayes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu