Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

To je ale nezvyk! Večne vyzlečená modelka šokovala outfitom: Veď je celá ZAHALENÁ!

Emily Ratajkowski Zobraziť galériu (3)
Emily Ratajkowski (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Modelka Emily Ratajkowski (31) je známa tým, že sa veľmi rada a pravidlene pretŕča v Evinom rúchu. Či to je v spoločnosti alebo ide len vyvenčiť psa, nahodená je tak, aby svojimi krivkami provokovala. O to väčším šokom bolo, keď ju v týchto dňoch nafotili paparazzi na prechádzke so svojim štvornohým miláčikom... Bola kompletne zahalená!

Emily Ratajkowski je vo svete známa ako najviac vyzlečená modelka. Krásna brunetka je na svoje telo patrične hrdá a pravidelne ho pretŕča v Evinom rúchu. Zmyselné fotografie na sociálnych sieťach či zvodné outfity na spoločenských podujatiach... Na toto všetko sme v jej prípade zvyknutí. 

Galéria: Emily Ratajkowski sa aj počas tehotenstva pretŕčala nahá.

No zdá sa, že aj Emily má dni, kedy nechce pútať pozornosť a svoje krivky radšej riadne zahalí. Svedčia o tom fotografie, ktoré sa v týchto dňoch podarilo nafotiť americkým paparazzom. Sexi modelku zachytili na prechádzke v uliciach New Yorku a zatiaľ čo bežne púta pozornosť svojimi odvážnymi outfitmi, tentokrát okoloidúcich zaujal presný opak. 

Tmavovláska bola totiž na svoje pomery až príliš zahalená. A to aj napriek tomu, že jej spod žltej bundy trčal kúsok bruška. Otázkou teraz zostáva, či modelka len nechcela upozorňovať na svoje nahé telo alebo jej len skrátka bola zima. Predsalen, vonku je už dosť chladno. 

Emily Ratajkowski šokovala svojim outfitom.
Zobraziť galériu (3)
Emily Ratajkowski šokovala svojim outfitom.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Emily Ratajkowski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu