Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Promi párik sa od seba nevedel odtrhnúť: Namiesto miestnych špecialít ochutnávali jeden druhého!

Gerard Butler Zobraziť galériu (8)
Gerard Butler (Zdroj: SITA)

RÍM - Spoločné chvíle si užívajú plnými dúškami. Hollywoodsky herec Gerard Butler (52) trávi spoločné chvíle so svojou partnerkou Morgan Brown (50) v hlavnom meste Talianska. Sympatický párik na ich dobrodružstvách zachytili aj paparazzi. Ako vidno, dvojica sa od seba nedokázala odlepiť.

Šarmantná partnerka známeho herca sa v mladosti venovala modelingu, avšak v súčasnosti je úspešná developerka. Toto povolanie má Morgan v rodine, keďže jej otec Harry Joe Brown Jr pracuje v rovnakom odvetví.

Gerard Butler, Morgan Brown
Zobraziť galériu (8)
Gerard Butler, Morgan Brown  (Zdroj: SITA)

Gerard naopak svoju kariéru postavil na svojom nespornom hereckom talente, ktorý dokázal vo viacerých známych filmoch. Spomenúť možno napríklad Pád Bieleho domu, Ctihodný občan, Dokonalá lúpež či 300.

Dvojica sa dala dokopy v roku 2014, avšak na začiatku ich vzťahu to vôbec nevyzeralo na rozprávkový príbeh. V roku 2016 sa totiž párik nečakane rozišiel. O rok neskôr sa však rozhodli, že svojej láske dajú druhú šancu a očividne urobili dobre.

Na posledných záberoch je vidieť, že si dvojica spoločné chvíle v Ríme užíva naozaj naplno. Ani zvedavé fotoaparáty a okoloidúci ľudia im nezabránil v tom, aby si dvojica v centre talianskej metropoly vymenila niekoľko romantických nežností.

Gerard Butler a Morgan Brown
Zobraziť galériu (8)
Gerard Butler a Morgan Brown  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Gerard ButlerMorgan Brown
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu