Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slávna herečka (73) v novom filme ŠOKUJE: Pred kamerou CELKOM NAHÁ!

Sigourney Weaver Zobraziť galériu (11)
Sigourney Weaver (Zdroj: Columbia Pictures)

NEW YORK - Známa americká herečka Sigourney Weaver (73) potvrdila, že vek je len číslo. Vo filme The Good House, ktorý mal nedávno premiéru, sa totiž vo viacerých scénach predviedla kompletne nahá. Umelkyňa, ktorú fanúšikovia poznajú z viacerých ikonických počinov, tak ukázala, že jej odvaha nechýba ani po 70-tke.

Sigourney Weaver sa do povedomia fanúšikov dostala na konci 70. rokov, keď sa objavila v prevej časti legendárnej filmovej série Krotitelia duchov. Tá mala premiéru v roku 1979 a potom účinkovala aj v ďalších pokračovaniach.

Sigourney Weaver
Zobraziť galériu (11)
Sigourney Weaver  (Zdroj: SITA)

Časom sa z nej stala jedna z najpopulárnejších herečiek filmového žánru sci-fi. Okrem spomínaného počinu Krotitelia duchov as objavila aj vo filme Votrelec, či v jednom z najlepších filmov všetkých čias Avatar, kde si zahrala postavu doktorky Grace Augustine.

Jej kariéra však ešte ani zďaleka neskončila a počas minulého roka pracovala napríklad na počine s názvom The Good House. Po jej boku sa v tejto novinke objavili napríklad Kevin Kilne čo Rob Delaney. 

Sigourney Weaver stvárňuje vo filme úspešnú realitnú maklérku Hildy Good, ktorá sa rozviedla a problémy zapíjala alkoholom. Okrem stvárnenia náročného príbehu sa herečka musela popasovať aj s viacerými odhalenými scénami. A treba uznať, že napriek tomu, že herečka má už 73 rokov, rozhodne sa nemá za čo hanbiť.

Sigourney Weaver
Zobraziť galériu (11)
Sigourney Weaver  (Zdroj: profimedia.sk)

Sigourney Weaver
Zobraziť galériu (11)
Sigourney Weaver  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sigourney Weaver
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu