Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rodinná idylka? Ale kdeže! Princ William adresoval Camille poriadne štipľavý odkaz

Kráľ Karol III. a jeho syn William s manželkami. Zobraziť galériu (8)
Kráľ Karol III. a jeho syn William s manželkami. (Zdroj: Instagram/ Chris Jackson)

LONDÝN - Vzťahy medzi nimi nikdy neboli úplne harmonické. Princ William (40) a princezná Camilla (75) si k sebe nikdy nenašli cestu. V knihe, ktorá približuje kráľovský život vojvodkyne z Cornwallu, sa čitatelia mohli dozvedieť aj o ostrých slovách aktuálneho následníka trónu, ktoré adresoval svojej macoche.

Na konci septembra vyšla dlhoočakávaná kniha z prostredia kráľovskej rodiny. Už názov Camilla: From Outcast to Queen Consort prezrádza, že sa zameriava hlavne na život princeznej Camilly po tom, ako sa stala partnerkou Karola III.

Rodinná idylka? Ale kdeže!
Zobraziť galériu (8)

Veľa fanúšikov kráľovskej rodiny zaujímalo hlavne to, aký vzťah mali deti súčasného panovníka Británie a princeznej Diany s ich macochou. To, o čom sa hovorilo všade, sa potvrdilo v spomínanej knihe Angely Levin. Tá patrí medzi uznávané odborníčky na kráľovskú rodinu.

Ako píše vo svojej knihe, William dal jasne najavo, ako vníma vzťah jeho nevlastnej matky a svojich detí. „William dal najavo, že Camilla je síce manželkou jeho otca, ale pre jeho deti nie je žiadnou nevlastnou babičkou. Jeho deti tak majú podľa neho dvoch starých otcov a jednu babičku. Avšak, Camilla sa ani nikdy nesnažila byť pre Williamove deti starou mamou," píše autorka.

Rodinná idylka? Ale kdeže!
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Profimedia)

Rovnako sa v knihe spomína aj prístup Camilly k jej nevlastným deťom. Ako príklad sa v nej uvádza obdobie po tom, čo sa Camilla a Karol III. oficiálne stali manželmi. „Keď sa v roku 2005 stala Camilla oficiálne nevlastnou matkou Williama a Harryho, mali 23 a 20 rokov. Nikdy sa vo vzťahu k nim nesnažila byť vplyvná, ale snažila sa ich len povzbudzovať v tom, čo robili. Stala sa pre nich priateľskou osobou, ktorú občas videli počas kráľovských povinností," dodala Levin.

Viac o téme: Princ William
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu