Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

William a Kate majú PROBLÉM: Odpadnete z toho, čo George (9) povedal spolužiakom!

Princa Williama s manželkou Kate čakajú náročné časy. Zobraziť galériu (3)
Princa Williama s manželkou Kate čakajú náročné časy. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Správna výchova dieťaťa nie je jednoduchá záležitosť. Ak je váš potomok možným budúcim panovníkom, tak zvlášť. Svoje by o tom určite vedeli hovoriť aj princ William a jeho manželka Kate. Ich najstarší syn George má 9 rokov a pomaličky začína vystrkovať rožky.

Keď sa princ George a jeho sestra Charlotte zúčastnili pohrebu svojej prababičky Alžbety II., reakcie verejnosti boli rôzne. Ich rodičia sa aj na základe odporúčaní od radcov rozhodli, že ich účasťou dajú najavo, že sa na svoje poslanie a postavenie v monarchii dôsledne pripravujú. 

William a Kate majú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

William a Kate majú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Aj odborníčka na kráľovskú rodinu - Katie Nicholl vo svojej najnovšej knihe s názvom The New Royals uvádza, že deti princa Williama sú vychovávané tak, aby boli pripravené na to, čo ich čaká. „Zvlášť princa Georga vedú k tomu, aby si bol vedomý, kým je a akú úlohu zdedí. Zároveň ho ale teraz nechcú zaťažovať povinnosťami.” uvádza vo svojej publikácii Nicholl. 

Tiež pokračuje: „George chápe, že jedného dňa bude kráľom. A keď sa raz hádal so spolužiakom, rovesníkov odrovnal poznámkou - Môj otec bude kráľom, takže si radšej dávajte pozor!”

Katie Nicholl sa vo svojej knihe zameriava aj na to, že Kate a William by svoje deti v niektorých smeroch radi vychovávali tak, ako to majú iné bežné deti. Chcú im totiž dopriať "obyčajné detstvo". Podľa medializovaných informácií však v porovnaní s inými rovesníkmi nemajú k dispozícii tablety a iné moderné technológie. „Chcú viac povzbudiť ich predstavivosť a dbajú o to, aby trávili dostatok času vonkajšími aktivitami,” uviedol dobre informovaný zdroj. 

Viac o téme: GeorgeWilliamKrálovská rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu